VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkouutiset 49/2020 + COVID-19 päivitys

Posted by Kryptan Ghouli on

COVID-19

Satakunta on kiihtyvässä vaiheessa, joten Krypta ryhtyy seuraaviin toimiin:

HUOM! KRYPTAN PELITILAT KÄYTÖSSÄ VAIN:

 • MTG-pelaajille.
 • Warhammer 40.000 liigapelaajille.
 • Ennakkoon varattuna 5€ varausmaksusta (tai VIP 10€).
 • Kryptan omilla pelitapahtumilla.

Ei siis ilman osallistumista tai pelipöydän varausta pelaamaan tällä hetkellä. Odotamme COVID-19 päivityksiä taas tilanteeseen.

JOULUTILAUKSET

Joulukuun ensimmäinen viikko on hyvä tehdä joulutilauksia. Ennakoidaan, sillä loppuvuodesta saattaa toimituksiin tulla pieniä hidastuksia. Tilauksia Krypta tekee jatkuvasti, mutta valitettavasti toimitusaikoihin on hankala vaikuttaa. Seuraavat paikat on tosi hyviä joululahjatärppejä:

 • https://www.games-workshop.com/en-FI/Home Pelikrypta on Games Workshopin virallinen jälleenmyyjä ja antaa asiakkailleen -10% alennuksen listahinnoista! Tilauksia lähtee Kryptalta useampi viikossa. Toimitusaika yleensä 1-2 viikkoa.
 • https://www.heo.com/de/en Heo on päätukku Magic The Gathering ja Ultimate Guard tuotteille, mutta tärppinä on myös kaikenmaailman fanikama mukeista palapeleihin ja rokista animeen. Hintoja valitettavasti ei näe kuin jälleenmyyjät, eli ihan vaan kyselyä tänne niin saat tarjouksen.
 • https://games-island.eu/ Nopeat tilaukset vaikka viikottain. Keräilykorttipuoleen keskittynyt, mutta muutakin hauskaa löytyy. Hinnat vaihtelevat hieman -10% about samaan, mutta ainakin hakiessasi Kryptalta säästät posteissa!
 • https://steamforged.com/ Steamforged Gamesille Krypta tekee vielä joulukuun ensimmäisen viikon jälkeen yhden tilauksen tälle vuodelle. Eli hyppää mukaan. Pistä tilausta Kryptalle, niin saat kiitokseksi -10% ohjehinnoista pois.

Yllä ei suinkaan kaikki Kryptan tukut olleet, muita ovat mm. Redgrass, Warlord Games, Wargames Atlantic, Warlord Games, Pegasus Spiele... Kannattaa rohkeasti kysyä eri tuotteista, mitkä kiinnostaa.

Projektina onkin tehdä lista eri tukuista mistä Krypta säännöllisimmin tilaa helpottaakseen asiakkaiden kyselyä eri tuotteista.

Ja hei, joustavat maksut, mm. Klarna pilko!

VIIKON PELIT

Kokeillaan jotain uutta, ja laitetaankin viikon pelit suoraan Kryptan kalenteriin! Eli, nyt kaikki turnaukset ja hengailut löytyvät samasta paikasta.

Kalenteriin pääset tästä: https://pelikrypta.fi/pages/tapahtumat Taikka sivuston yläosasta klikkaamalla "kalenteri".

HUOM! KRYPTAN PELITILAT KÄYTÖSSÄ VAIN:

 • MTG-pelaajille.
 • Warhammer 40.000 liigapelaajille.
 • Ennakkoon varattuna 5€ varausmaksusta (tai VIP-tila takahuoneessa 10€).
 • Kryptan omilla pelitapahtumilla.

Ei siis ilman osallistumista tai pelipöydän varausta pelaamaan tällä hetkellä. Odotamme COVID-19 päivityksiä taas tilanteeseen.

HYLLYUUTUUDET

Kannattaa seurata Kryptan Whatsappia (kysy kommenteissa osoite niin saat sähköpostiisi linkin. Tällä vältellään spämmitilien liittyminen). Myöskin Instagramissa @pelikrypta ja Facebookissa Pelikrypta 2.0 fiidaavat hyllyuutuuksia ja muuta mukavaa.

 

1 comment


 • Ilmottaudun siihen bloodbowliin 😊

  johanna virta on

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published