VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkouutiset 47/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

COVID-19 tiedotus:

COVID-TIEDOTUS, PÄIVITYS:

Pitkän selvityksen jälkeen Pelikryptan pitäjää ei aseteta karanteeniin, sillä altistuksen katsotaan olevan vähäinen. Sama koskee asiakkaita, jotka ovat olleet paikalla perjantaina kello 19-19:30. Kontaktin määrä ja riski on ollut vähäinen.

Jos kuitenkin tunnet oireita, ota yhteyttä Satasairaalaan. Siellä kerrotaan miten pitää toimia.

Jatketaan samaan malliin, eli hyvä käsi- ja yskimishygienia. Eikä kipeänä liikkeelle. Halutessasi voit ostaa verkkokaupasta ja kirjoittamalla lisätietoihin noutaa parkkipaikalta. Toimituskulut noudettuna 0€.

Koska koko aamupäivä on ollut aika raskasta ja kello on jo näin paljon, Krypta on tänään kiinni. Huomenna tilannetta seuraillen normaalisti auki.

Pahoittelut hämmingistä!

Uutuuksia ja äänestyksiä:

Seuraa varastoon tulevia tuotteita ja uutuuksia Facebookista ja Instagramista! Keskiviikkona tulee hiukan myöhässä lauantain uutuudet, eli pääosin Age Of Sigmaria. Tällä viikolla tulee myös Magic The Gatheringia hyllyyn, Oakie Doakie Diceltä iso setti ja laskelmieni mukaan myös Wargames Atlanticin uutuudet, ja hieman täydennyksiä vanhemmille. Unohtuikohan jokin, mikä on matkalla...

Olette ehkä huomanneet, että Halloweenin pukukisan äänestystä ei ole näkynyt. Se ei suinkaan ole unohtunut, vaan odottanut vähemmän hektistä aikaa, ettei vaivu unholaan. Se tuleekin eetteriin nyt! Käy siis äänestämässä suosikkisi Halloweenina Kryptalla käyneistä asuista, ja voit voittaa Kryptan kangaskassin. Pukukisan äänestyksen voittaja saa 50€ lahjakortin Pelikryptaan. Äänestys tapahtuu Facebookissa, ja löytyy kuvien kera täältä: https://www.facebook.com/pelikrypta2.0/posts/373079377480629

Warhammer 40.000 liiga on käynnistynyt, ja Keskihuone (nimettäköön se sellaiseksi kun ei parempaakaan vielä ole) on joka päivä WH40K käytössä liigan ajan. Poislukien esimerkiksi turnauspäivät. Jos siis olet tulossa pelaamaan liigapeliä, tsekkaa kalenteri. Jos on häppeninkiä, niin kysy onko tilaa. Pääsääntöisesti lauantait saattavat olla sellaisia, että silloin on toimintaa.

Tämän viikon aikana julkistetaan myös seuraava Warhammer 40.000 turnaus, mikä on 2021 alkupuolella ja 2000 pisteen armeijoilla...

Viikon tapahtumaa:

  • HAMMERTIISTAI. Tiistaina jälleen Warhammeria koko päivän. Kryptalla esimerkiksi laina-armeijoita Warhammer 40.000 löytyy Necronit, Crimson Fistit, Space Wolvesit, Death Guard, Dark Angels.
  • TIISTAIN MTG: MODERN. Alkaa kello 17 ja maksaa kahden pussin hinnan sisään. Top kierrosten määrälle myös promot. Ei sanktioitu!
  • KESKIVIIKKOROPE: Lamentations Of The Flame Princessiä Carcosan tieteisfantasiaplaneetalla. Outoilua tiedossa. Ei alle 16-vuotiaille.
  • KESKIVIIKKOKOMENTAJA: Kello 18-20. Liigaan 5€, muuten vain pelailu ilmaiseksi. Jos ensimmäinen peli alle 45 minuuttia, toiseen peliin voittajalle promopussi.
  • TORSTAIMAALAILUT. Figumaalailua. Myös opastusta!
  • PERJANTAIN MTG: COMMANDER LEGENDS DRAFT: Kello 17. Sisään 25€, sisältää kolme pussia draftiin ja puolikkaan Collectorin per pelaaja palkintopooliin. Lisäksi anteliaasti promoja!
  • PERJANTAI-ILLAN GHOULIKERHO: Pelailua ja seurustelua myöhäisillassa kryptamaiseen tyyliin.
  • AGE OF SIGMAR TURNAUS: https://pelikrypta.fi/blogs/tuu-pelaamaan/warhammer-age-of-sigmar-turnaus-syksy-2020
  • LAUANTAI MTG DRAFT: PERUTTU PELAAJAMÄÄRÄN HALLINNAN TAKIA

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published