VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkouutiset 46/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Olipas mukava tulla töihin, kun oli raikas ja pirteä syksyinen ilma. Mitä viikkotiedotukseen tulee, niin pitää alkaa ottaa itseään kunnolla niskasta kiinni ja alkaa kirjoittaa sitä etukäteen. Jotenkin vain se unohtuu helposti sunnuntaina ja maanantaina kun lomailee. Ajattelin viime lauantaina, että teenkin sen vähän ajoissa. Mutta lauantaina onkin oma ongelmansa - asiakkaiden kanssa on kivaa pelata ja seurustella kunnolla yhden päivän verran viikossa! No, jospa pääsen sellaiseen henkiseen tasoon, että viikkouutiset tulevat ulos ennakkoon ja tuoreena mieluummin kuin näin puolisen tuntia jo ensimmäisen uutisoitavan päivän alun jälkeen!

Blood Bowl uusi laitos tulee! Itseasiassa se on nyt jälleenmyyjillä ennakkotilattuna ja Kryptankin verkkokauppaan se tulee lauantaina ennakkomyyntiin. Ensimmäisessä satsissa tulee olemaan mm. 5 kappaletta kahden pelaajan perusbokseja. Kryptahinta tulee olemaan tuttu -10% mikä pätee kaikissa Games Workshopin tuotteissa, eli hintalapussa lukee 94.50€. Vähän kuulin huhuja, että nämä saattaa loppua valmistajaltakin aika äkäiseen, ainakin julkaisun tuntumissa!

Tällä viikolla tulee myös vajaa 20 kiloa Battletechin muovia, eli kerrostalon kokoisia sotarobotteja skaalana peukalo. Tämä siis Kryptankin Kickstarterissa rahoittama jälleenmyyjille tarkoitettu tukkupaketti. Facebook ja Instagram sekä tietysti Kryptan Whatsapp kertovat heti, kun ne ovat verkkokaupassa ja hyllyssä.

Viikon äksönit

  • HAMMERTIISTAI. Koko päivän Warhammeria!
  • TIISTAI MTG: MODERN. Kello 17 alkaen. Osallistuminen = 2 draft boosteria. Jaossa 4 promoboosteria. Ei sanktioitu!
  • KESKIVIIKKO RPG: CARCOSA. Pöytään mahtuu 5 pelaajaa. Kampanjaan voi liittyä ja siitä lähteä miten haluaa. Whatsapp-ryhmä: https://tinyurl.com/y4ehrr5q Tällä kertaa tehdään/konvertoidaan hahmot Lamentations Of The Flame Princessiin.
  • KESKIVIIKKOKOMENTAJA. Kello 18. Liigamaksu 5€ tai ilmaiseksi pelaamaan.
  • TORSTAI. Warhammer Age Of Sigmaria ja figumaalailua.
  • PERJANTAI MTG: MODERN. Kello 17. Osallistuminen = 2 boosteria. 4 promopussia jaossa. Ei sanktioitu!
  • PERJANTAI-ILLAN GHOULIKERHO. Illalla taas pelailua, seurustelua ja häröilyä. Vapaa pääsy kaikille, jotka etsivät perjantai-illalle tarkoitusta.
  • BOLT ACTION LAUANTAI. Päivän teemana tankkisota World Of Tanks henkeen. Eli, tankkia pöydälle, joukkue vs. joukkue. Balanssit hiiteen ja rautaa rajalle!

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published