VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkouutiset 43/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Tällä viikolla tuleekin tilaukseen kaikkea jännää Games Workshopilta, kuten Necromundaan ja Warcryhyn uutuuksia. Näistä kannattaa kysyä Kryptalta lisää. Tukkutilaushan lähteekin jo keskiviikkona, mutta viralliseen ennakkotilaukseen nämä tuotteet tulevat lauantaina. Julkaisupäivä on 31.11. Warhammer Communityn sivuilla tarkempi kurkistus näistä huikeista jutuista! Sotahuuto lähtee maan alle, kuten otsikko julistaa.

Magic The Gatheringiakin alkaa tulla paremmin hyllyyn. JumpStartia tulikin hurjat kuusi laatikkoa, mutta siihen on tyytyminen mitä saa. Hyllyssä on vielä pikkuisen ja perjantaina pelataan pois yksi boksi sealedina. Zendikar Risingin Set Boosterit ja Collector's Boosterit pian Kryptalla. Setit jopa tämän viikon aikana, Collectorit toivottavasti loppukuusta.

Ja siirrytään viikon tapahtumiin:

  • HAMMERTIISTAI. Warhammeria taas tiistain täydeltä!
  • MTG TIISTAI. Legacy kello 17. Tapahtumalipun hinta 5€.
  • KESKIVIIKON ROPE: Into The Odd. Kello 17 - 19:30. Osallistumiset kommentteihin (voit ilmoittaa kaverisi myös). 5 ekaa ehtii mukaan, mutta toki kannattaa aina kärkkyä varasijoja jos sellaiseen aikaa ja halua on.
    KESKIVIIKKOKOMENTAJA. Kello 18. Tapahtumalipun hinta 5€ palkintoihin tai 0€ pelaamisen ilosta. Kestää klo 20 asti.
  • TORSTAI TCG TRANSFORMERS. Kello 16. Tapahtumalipun hinta 6€. Constructedia!
  • FRIDAY NIGHT MAGIC. Kello 17. Pelaajat saavat kaksi JumpStart boosteria, mitkä ovat heidän pelidekkinsa. Kierroksen jälkeen voi ostaa lisäboosterin 6€ hintaan ja vaihtaa jomman kumman pelidekissä olevan kanssa. Palkinnoiksi 1,5 draft boosteria per pelaaja ja promot top kierrosten määrä - voittajalle foilina.
  • PERJANTAIN GHOULIKERHO. Illalla pelejä ja hyvää seuraa. Vapaa pääsy ja kauppakin auki tietysti.
  • LAUANTAI WARHAMMER 40.000 TURNAUS. Turnauksesta huolimatta kauppa on normaalisti auki, ja takana VIPissä tilaa näillä näkymin pelailla ja harrastellakin. Ja tietysti ellei turnaukseen osallistukaan, niin peliä saa tulla katsomaan!

Tulossa...

Kryptan Halloween. Hurjia pelejä ja naamiaisasuja.

Warhammer Age Of Sigmar turnaus marraskuussa.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published