VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkouutiset 37/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Oho! Mennään jo tiistaita hyvän matkaa ja viikkouutista ei näy. Tai siis toki näkyy nyt kun sen kirjoitan. Mukamas viikonloppuna ollut niin kiire, että ei ole muistanut tai huomannut tämän puttumista. No, joskus näinkin. Mitäs piti sanoa... niin! Viikon juttuja mitä tulossa. Jatketaan siis samalla rennolla linjalla jutustelua.

Lauantaina ilmestyy Games Workshopilta Luminethin miniatyyrit yksittäisissä bokseissa. Samalla myös tietysti Battletome, nopat ja muu niihin liittyvä. Tällä viikolla tilauksessa lisää Luminethia ensi viikoksi, muunmuassa se törkeän iso sonni jolla on vuoristo harteillaan! Näistä lisää infoa viestitellen Kryptalle.

Magicia pelataan taas kolme kertaa. Tiistaina kello 17 Modernia. Keskiviikkona kello 18-20 komentajaa ja perjantain FNM tarjoilee Legacyä. Viime viikolla oli huikeat 12 pelaajaa!

Ja ensi viikonloppuna on sitten uuden Zendikar-setin prellut! Nyt ensimmäistä kertaa Krypta myy bokseja ennakkoon 100€ kappale! Ennakkotilaukset ja prellupelailuun liittyvä info löytyy tämän linkin takaa: 

https://pelikrypta.fi/blogs/news/magic-the-gathering-zendikar-rising-prellut-ennakkotilaukset

Lauantaina on iso Bolt Action sota, mihin osallistuu useampi pelaaja. Jos tulet pelailemaan, niin ota 500 jaollinen armeija mukaasi. Ja jos peliä haluaa kokeilla, on miehistöä ja kalustoa sen verran pöydällä, että pääsee varmasti kokeilemaan. Figuilla on muuten maalauspakko, sillä tämä on ehtaa fiilistelyä!

Ennakkotilaukseen tuli muuten myös uusi D&D roolipelin Icewind Dale -lisuri. Sekä erikoispainoksena, että normaalina. Ja asiaankuuluvat nopat myös! Löytyy täältä: 

https://pelikrypta.fi/search?q=icewind+dale

Perjantaina ghoulikerhossa pelejä ja seurustelua. Vapaa pääsy.

Ei kai siinä muuta kuin hyvää viikkoa ja kivoja pelejä kaikille!

 

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published