VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkouutiset 31/202

Posted by Kryptan Ghouli on

Wargames Atlantic

Pelikrypta teki sopimuksen Wargames Atlanticin kanssa ja sekä myy, että maahantuo heidän tuotteita. Wargames Atlantic on uusi kasvava yritys, joka tekee 28mm figuureja eri aikakausille ja genreille. Valikoima on aika vaatimaton, mutta kasvaa koko ajan. Kryptan ensimmäinen tilaus oli kaikkea, mitä heillä on! Pelikrypta onkin pohjoismaiden ensimmäinen virallinen jälleenmyyjä heillä!

Entä hinnoittelu? -10% ovh sekä hylly- että tilaustuotteista. Näissäkin mitä hyllystä ei löydy, tilataan. Wargames Atlanticin toimitus- ja tilausehdot jälleenmyyjille ovat sen verran mukavat, että täydennyksiä on helppo tehdä.

Mutta ennen kuin innostutaan, niin odotellaan ensimmäistä pakettia saapuvaksi!

https://wargamesatlantic.com/

Warhammer 40.000 Indomitus

Kaikki paketit mitkä Kryptalle tulivat, myytiin välittömästi. Paitsi se yksi mikä lähti vasta lauantai aamusta kahdeksan jälkeen. Games Workshop painaa tätä huikeaa peliboksia vielä toisen aallon, ja niitä saa Pelikryptalta hintaan 139.50€ (ovh 150€). Tämä toinen aalto on luvattu toimitettavaksi ennen joulua.

Varmistathan omasi tilaamalla viimeistään tänään. Hyllyyn Krypta ottaa viisi, mitkä verkkokaupassa ennakkotilattavana niin kauan, kunnes ne on ostettu.

Ennakkotilauksista puheenollen...

Krypta tutkii vaihtoehtoja paremmille ennakkotilaustavoille verkkokaupassa. Pari juttua on kiikarissa, mutta Indomitus-kiireet ovat vieneet kaiken säätöajan nettipuolelta. Tällä viikolla siis lähtee käyntiin uusi ennakkotilausjuttu verkkokaupassa, ja Indomitus saakin olla eka tuote sillä alustalla sitten!

Viikon ohjelmaa

TIISTAI

HAMMERTIISTAISSA pelataan koko päivä Warhammeria! Myöskin figujen maalailua saa tulla harjoittamaan Kryptan tiloihin ja tarpeen mukaan siihen saa vinkkejäkin. Koska Kryptan Däni on itse suonut itselleen luvan pelata Warhammer 40.000 9th editionia mahtavaa ghouli Boreasia vastaan, varsinaista maalausopetusta ei ole - ellei joku hyppää puikkoihin!

Hammertiistaista huolimatta muutkin figupelit ovat tervetulleita Kryptalle. Pelipöytiä on viisi kokonaista 6x4 mitkä saa jaettua puoliksi pienempiä mittelöitä varten.

MAGIC THE GATHERING MODERN kello 17. Tapahtumalippu 5€. 1.5 boosteria per pelaaja ja voittajalle Theros-promo. M21 promoja odotellessa...

KESKIVIKKO

MAGIC THE GATHERING COMMANDER kello 18. Kuukauden viimeinen peli, eli myös liigapalkintojen jako. Osallistuminen 5€ palkintoihin tai ilmaiseksi muuten vain pelaamaan.

TORSTAI

MIDDLE-EARTH BATTLE COMPANIES. Jos olet kampanjassa, tule pelaamaan muita vastaan. Jos olet kiinnostunut pelistä, tule katsomaan! Battle Companies on muutaman hahmon mittelöä ja seikkailua Keski-Maan maisemissa figuurein.

TCG-TORSTAIN TRANSFORMERS kello 16:30. Tapahtumalippu 6€. 1,5 boosteria per pelaaja palkintopooliin ja kaikkien osallistujen kesken arvotaan mahtava jättirobo Trypticon (kortti).

PERJANTAI

FNM Legacy kello 17. Tapahtumalippu 5€. 1,5 pussia palkintopooliin ja voittajalle Theros-promo. Niitä oikeita promoja odotellessa...

SPLUUGANTAI! Spluugan synttärikekkerit. Täyttää jotain vuotta, joten pelaillaan lautapelejä ja syödään pitsaa ja kebabia. Saa osallistua kemuihin illalla. Alkaa kun alkaa ja loppuu kun loppuu! Spluugalle voi osoittaa snackrificejä. Peleissä mm. Discover Lands Unknown ja Dunen maailmaan sijoittuvaa strategiaa.

LAUANTAI

VIP-tilassa on yksityistilaisuus mallia synttärit (kaksi synttäribilettä viikon sisään, aika juhlavaa!), joten se ei ole käytössä.

WARHAMMER AGE OF SIGMAR TURNAUS. Viikko on hyvä lopettaa ja elokuu aloittaa turnaukseen. Kaikki tarpeellinen info linkin takaa: 

https://pelikrypta.fi/blogs/turnaukset-liigat/warhammer-age-of-sigmar-alkavat-armeijat-turnaus

Tulossa:

  • 8.8. Praecon II. Muista varata ruokailu! Kaikki info linkin takana. 
  • 29.8. Warhammer Fantasy Battle 8e avoimien ovien päivä
  • Blood Bowl -liiga uudistuu. Siitä oma juttunsa.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published