VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan viikkouutiset 30/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Ennen kuin mennään viikon asioihin, kommentoin kahta viimeviikon tapahtumaa, mikä niissä meni pieleen ja miten siltä vältytään tulevaisuudessa. 

Kyseessä olivat torstain roolipeli Into The Odd sekä lauantain Age Of Sigmar tutustuminen. Kumpaakaan en pitänyt, sillä virheellisesti oletin, ettei niihin ole kiinnostusta.

Opin, että tapahtumiin voi tulla kiinnostuneita, vaikkei kiinnostusta näkyvästi osoitettaisikaan sosiaalisessa mediassa tahi pikaviestimissä. 

Pahoitteluni. Tästä eteenpäin se mitä on ilmoitettu pidetään tai siihen ollaan varauduttu siitä huolimatta, miten paljon tai vähän julkisia huomionosoituksia se saa. 

Ja sitten viikon tapahtumiin! Näpyttelen tätä sormi krampissa kännykällä, joten kestäkää...

TIISTAI:

HAMMERTIISTAISSA pelataan jälleen figupelejä. Ja Indomitusta pääsee kokeilemaan. Tehkää siis Power Levelien mukaan lista 50 pisteellä ja tulkaa tutustumaan uusiin sääntöihin.

Indomituksesta sen verran, että vaikka ennakkoon onkin jo loppuunmyyty, niin niitä myynnissä nyt toinen erä. Niitä painetaan tilausten määrä ja toimitus ennen joulua. Krypta tarjoaa 139,50€ hintaan ja löytyy ostettavaksi verkkokaupasta.

MAGIC THE GATHERING MODERN kello 17. Tapahtumalipun hinta 5€. 

KESKIVIIKKO:

DUNGEONS & DRAGONS. Aloittelijoille kampanjan starttausta. Tarinavetoista. Mukaan mahtuu vielä kaksi pelaajaa. Ja jos olet pelinjohtaja, tästä sinulle ryhmä! Tule siis paikalle ottamaan haltuun. 

Kryptan Däni aloittaa, mutta valitettavasti ei ehdi tämänkaltaiseen kampanjaan paneutua pysyvästi. Eli mukaan vain ja ottamaan pelailu haltuun! Kello 17-19. 

MAGIC THE GATHERING COMMANDER kello 18-20. Maksaa 0€ pelailla tai 5€ kilpailla. 

TORSTAI:

TCG-TORSTAISSA pyörii TRANSFORMERS TCG. Vaikka EotC pelin kuoppasi, se ei poista sitä, että peli sekä on hauska, että sillä on pelaajia. 6€ tapahtumalippu. 

Valitettavasti kiireiden takia ei Into The Odd roolipeliä tällä viikolla. 

PERJANTAI:

FRIDAY NIGHT MAGIC tarjoaa Standardia kello 17 hintaan vitosen. 

Illalla kuuden jälkeen GHOULIKERHO kokoontuu pelailemaan lautapelejä. Ohjattuna pelaamisena FALLOUT. 

LAUANTAI:

WARHAMMER 40.000 INDOMITUS julkaisubileet. Kahvia, virvokkeita, naposteltavaa ja tietysti pelailua. 

Pro-tip! Krypta on perjantaina auki yömyöhään, joten Indomituksen saat käsiisi jo kello 00:00:01!

VIIKON UUTUUKSIA JA TILAUKSIA:

Seuraa Instagramista @pelikrypta, Facebookissa Pelikrypta 2.0 ja Whatsappin tiedotusryhmässä (pyydä kutsu).

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published