VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan viikkouutiset 28/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Warhammer 40.000 Indomitus

Tilauslista saapui jälleenmyyjille, ja se on täytetty. Keskiviikkoon mennessä Kryptalle varmistuu määrät montako niitä tulee. Varauksia on jo sadellut tännekin, joten loppuunmyyvä tuote kyseessä hyvinkin nopeasti.

Vaikkei itse boksia saisikaan, niin samalla ilmestyy myös uusi sääntökirja, Chapter Approved ja Open War -kortit. Jos siis Indomitus myykin loppuun kaikkialta ennen kuin sinä sen ehdit saada, pääsee kuitenkin Warhammerin uuden laitoksen kyytiin helposti.

Ihan ei uutiskirjeestä selvinnyt saako hinnoista julkisesti jo puhua, joten ollaanpa hiljaa vielä. Lauantaina viimeistään ne, mitä ei ole ennakkohuuteluilla varattu tulevat Kryptan verkkokauppaan heti vuorokauden vaihtuessa. Eli kannattaa olla ässänä painamassa F5-painiketta.

Gamemat.eu

Pelikrypta teki uuden sopimuksen pelimattojen ja maastojen valmistajan Gamemat.eun kanssa. Minimitilaukset alkavat neljästä matosta, joten ihan kohtuullisesti näitä saa tilattuakin. Tilaajaetuna saat -5% hinnasta. Poikkeuksena pelipöydät, mitkä katsotaan tapauskohtaisina isoina ja postikulusyöppöinä tuotteina.

Ensimmäisen tilauksen kuolonlinja (deadline) on 1.8. Eli, katsele heidän valikoimaa ja tee tilauksesi osoitteeseen krypta.tilaukset at gmail. Tilaus maksetaan ennakkoon. Valitettavasti 6 jalkaa pitkien mattojen toimitus ei onnistu, mutta sitä pienemmät paketit kylläkin. Toimituskulut ilmoitetaan erikseen riippuen tuotemäärästä ja koosta.

Viikon ohjelmaa

  • TIISTAI: Hammertiistai: Koko tiistai Warhammeria laidasta laitaan. Pääsee tutustumaan peliin, sekä pelailemaan.
  • TIISTAI: Magic The Gathering Pioneer kello 17:00. 5€ osallistuminen.
  • KESKIVIIKKO: Magic The Gathering Commander kello 18:00. 5€ osallistuminen palkintoihin, mutta pelaaminen myös ilman osallistumismaksua mahdollinen.
  • TORSTAI: Transformers TCG constructed. 6€ sisään, 1,5 boosteria per pelaaja palkintoihin. Tuotetäydennyksen pitäisi tulla, ellei ole ehtinyt saapua, niin pussit voi lunastaa jälkikäteen.
  • TORSTAI: Into The Odd roolipeli kello 16:30.Uuden mantereen rannikon tutkiminen jatkuu. Peliin voi osallistua uudella hahmolla tai vanhalla, jos peliä on jo pelannut. Peli on hiekkalaatikkotyyppinen, eli peliin pääsee mukaan kesken kaiken.
  • PERJANTAI: Magic The Gathering M21 Draft kello 17:00. Osallistuminen 16€. Illalla kello 20 jälkeen lauta- ja seurapelejä hyvässä seurassa.
  • LAUANTAI: Magic The Gathering Ikoria Draft kello 14. Osallistuminen 20€. 2.5 Ikoria boosteria per pelaaja palkintopooliin. Joka pelin jälkeen voittajalle palkintopussi heti käteen.
  • LAUANTAI: Kello 15 alkaen rento maalauskurssi. Tule maalailemaan miniatyyrejä ja kysy vinkkejä.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published