VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan viikkouutiset 26/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Tarjouksessa...

Kesäkuun ajan.

Roolipelikirjat -15% kun ostat kaksi. Koodilla ROPEKESÄ

Transformers Bumblebee Vs. Megatronin ostajalle boosteri kaupan päälle (kerran per asiakas). BOOST

Warhammer Start Collectingin ostajalle 5% alennus toisesta Warhammer-tuotteesta. STARTHAMMER. Huom! Kryptalla on jo Warhammerit kiinteässä hyllyhinnassa kymmenen pinnaa ohjehintaa halvemmalla.

The Army Painter maalit ota 6 maksa 5. TAP6

Monsterpocalypsestä kevyttä hirviötaistelua kesäksi. Osta 4 saa viides (edullisin) ilmaiseksi. MONSTEREITA

Formula P3 pensselit ja muut askartelutarvikkeet ovat tarjouksessa ota 4 maksa 3, nämä lasketaan automaattisesti kassalla eivätkä vaadi koodia.

Judge Dreddin I Am The Law startteriboksit kahdelle pelaajalle huippuedulliseen 38€ hintaan!

Huomio! Tarjoukset toimivat sekä myymälässä että verkkokaupassa.

Tilataan

Felhderriltä, eli erilaisia figujen ja lautapelien säilytys- ja kuljetusratkaisua laatikoina ja foameina. Pääset katsomaan heidän laajaa ja kattavaa valikoimaa täältä: https://www.feldherr.net/

Kiitoksena, että tilaat Kryptan kautta, annamme 5% alennuksen kokonaishinnasta! Postikulut noudettuna 0€ tai toimitustavan mukaan noin 6-10€ riippuen määrästä.

Teethän tilauksen lauantai-iltaan kello 17 mennessä osoitteeseen krypta.tilaukset gmailissa otsikolla FELDHERR-KESÄÄ.

Viikottain tilataan 2-3 kertaa, ellei jopa useamminkin Games Workshopilta. Myös web exclusivet Kryptan kautta. -10% GW ovh!

Viikon tapahtumat

  • Tiistai: MTG Legacy kello 17. 5€ sisään, 1.5 boosteria per pelaaja palkintopooliin. Top kierrosten määrä promot (voittajalle foilina) ja arvontaan säälipussi.
  • Keskiviikko: Commanderia kello 18. Voi osallistua 5€ palkintoihin, tai kasuaalisti muuten vain!
  • Torstai: Transformersia kasuaalipelailua ja Warhammer-torstai palaa! Eli torstaina pelaillaan Warhammeria eri muodoissa. Pääsee myös helposti tutustumaan peliin.
  • Perjantain FNM on Magic The Gathering Core M21 prellut kello 17 alkaen. Osallistuminen 25€ sisältää prelluboksin ja 2 boosteria palkintopooliin. Myös ylläripalkintoja!
  • Lauantaina kello 12 alkaen Warhammer-turnaus Tuhannen Pisteen Tuho. Kaikki tarvittava info TÄÄLTÄ.
  • Lauantaina kello 14 Magic The Gathering Core M21 prellut kello 17 alkaen. Osallistuminen 25€ sisältää prelluboksin ja 2 boosteria palkintopooliin. Myös ylläripalkintoja! Jos prellubokseja jää yli 8 ja intoa riittää, pidetään vielä iltaprellut kello 19:30 alkaen. Nämä ovat suljettu tilaisuus, eli omia juomia saa ottaa mukaan. Iltaprelluista tiedotetaan Kryptan Chillissä Chatissa sekä Mtg-kanavalla Whatsappissa noin klo 14:15 onnistuuko.

 

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published