VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkouutiset 24/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Uusi viikko alkaa taas! Hyllyyn tuli viime viikolla tosi kattava valikoima hintahöylättyä Monsterpocalypseä. Siinä kaijumaiset hirviöt ja kätyrinsä ottavat toisistaan mittaa kaupungissa joko tuhoten tai suojellen. Kumman puolen sinä valitsisit? Tuhoa kylvävät vai maailmaa suojelevat hirviöt, jättirobotit ja avaruuden muukalaiset.

Lisäksi Warlord Gamesilta tuli iso paketti pelejä. Niistä suuri osa onkin jo nyt lyötynä verkkokauppaan. Judge Dreddit kokevat inventaarion heti tiistaina, sillä niitäkin tuli lisää. Ne pääsevät myös tarjousmyyntiin! Peli on tosi loistava, muttei ainakaan Kryptan myynnissä mikään suosikki. Itse tykkäsin sitä pelata, joten core-setit sisäänostohinnalla pihalle! Mutta siitä enemmän tiistaina...

Tällä viikolla pitäisi tulla vielä huikean iso GW tilaus! Siinä on kaikkea täydennystä, asiakastilausta ja paketteja, mitä Kryptan hyllyssä ei ennen ole näkynytkaan.

Tällä viikolla tilataan: Games Workshop (no, se on joka viikottainen) ja Steamforged Games. Steamforgedista Krypta tilaa ainakin lisää ja uutta Godtearia ja lautapeliä Ni No Ku Ne II. Jos heidän valikoimasta haluat jotain -10% alennuksella, ota yhteyttä! Tilauksen pitää olla Kryptalla torstaina.

Viikon toimintaa...

Tiistaina Magicia, formaattina Modern kello 17. 5€ tapahtumalipun hinta.

Keskiviikkona Magicia, formaattina Commander kello 18. Tapahtumalipun hinta ilmainen tai 5€ palkinnonjaolle.

Torstaina Transformers TCG kello 16. Jos uusi setti on tullut, pelataan sealedia. Sen pitäisi olla siihen mennessä täällä... Eli torstain pelistä viimeistään torstaina tietoa, mutta Kryptan Chillissä Chätissä (Whatsapp-ryhmä) ainakin huutelen ja Instagramissa heti, kun saan/en saa produktia.

Perjantaina Magic FNM Pioneeria kello 17 alkaen. 5€ tapahtumalipun hinta.

Perjantaina myös kello 19 alkaen Kryptan Däni vetää roolipeliseikkailua D&D Stranger Things. Pelaamaan mahtuu 5 seikkailijaa. Aikainen kokemus roolipeleistä tai pelaamisesta ei välttämätöntä. Ilmoittautua voit alle kommentteihin (huom, kommentit moderoidaan käsin, eli voi kestää ennen kuin ilmestyy).

Muita pelejä? Heitäppä viestiä, jos haluat esim. järjestää peliä tai pelipäivää. Kryptalla on tilaa!

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published