VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkouutiset 23/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Aukioloaikamuutokset

Kryptan myymälä on auki joka päivä kello 14-19. Poikkeuksena:

  • Kun turnaukset venyvät pidempään, esimerkiksi usein tiistaisin ja keskiviikkoisin Magic The Gatheringin kanssa.
  • Perjantaisin kun ollaan auki niin kauan, kuin tarvetta on. Eli vaikka yöhön asti!

Tuu pelaa!

Kryptan nettisivuilla on nyt "tuu pelaa!" -osio, mistä näet mitä kaikkia pelejä Kryptalla pyörii aina järjestetystä kasuaalipelailusta haastaviin ja kireisiin turnauksiin. Pelejä, mitä pelataan säännöllisesti on lukuisia. Jos sinun suosikkiasi ei löydy, tai haluaisit päästä kokeilemaan jotain, ota yhteyttä ja katsotaan saadaanko sitä järjestettyä. Ja jos sinua kiinnostaa järjestää Kryptan kanssa liigaa, pelipäivää, turnausta, esittelyä tai muuta mukavaa ota ihmeessä yhteyttä niin pistetään pyörimään!

Blood Bowl kasuaaliliiga

Koko vuoden pyörii Blood Bowl kahden kuukauden runkosarjoina. Pelaa kukkulan kuninkuudesta ja/tai pistemestaruudesta. Sopii kasuaaleille ja kilpapelaajille hienosti. Lue lisää: 

https://pelikrypta.fi/pages/blood-bowl

MTG Commander Liiga

Komentajaa pelataan taas joka keskiviikko klo 18 alkaen. 5€ sisään peliin, jos haluaa palkintoihin päästä käsiksi. Mutta ilmaiseksikin pääsee pelaamaan! 

https://pelikrypta.fi/pages/mtg-commander-liiga

MTG viikon pelit

Tiistaina kello 17 pelataan Modernia. 5€ tapahtumalippu, top kierrosten määrä palkitaan 1,5 boosterin per henkilö palkintopoolista. Säälipussin arvonta.

FNM perjantaina kello 17. Pelataan Standardia. 5€ tapahtumalippu, top kierrosten määrä palkitaan 1,5 boosterin per henkilö palkintopoolista ja promopussein. Boxtopper säälipussina!

Warhammer 40.000 tuhannen pisteen tuho

Kesäkuun 27. päivänä lauantaina kello 12 eteenpäin Kryptalla taistellaan Warhammer 40.000 turnaus 1000 pisteen listoilla. Ilmoittautumiset ennakkoon ovat alkaneet jo nyt. Kaikki info löytyy täältä:

https://pelikrypta.fi/blogs/turnaukset-liigat/wh40k-tuhannen-pisteen-tuho-27-6-2020

X-Wingiä joka viikko

Jatkuva X-Wing pelailu alkaa heti 1.6. Sen sijaan, että perjantait olisi pyhitetty X-Wingille, pilotit sopivat nyt keskenään pelin Whatsapp-ryhmässä milloin pelailevat. Kryptan organisoidusta X-Wing pelaamisesta ja hauskasta kasuaalikilpailullisuudesta pääset lukemaan täältä: 

https://pelikrypta.fi/pages/x-wing-kasuaaliliiga

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published