VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkouutiset 15/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Viikon aukiolot oli ilmoitettu vahingossa 12-18, vaikka todellisuudessa Krypta palvelee myymälässä 14-18!

Pääsiäisen aukioloajat

Poikkeuksellisen tilanteen takia Pelikrypta on pääsiäisenä, eli perjantaina ja lauantaina kiinni. Tällä hetkellä kun ei pelailua voi harrastella, pyhät voikin rauhoittua kotona. Muuten Kryptan myymälä on tiistaista torstaihin auki kello 14-18 ja verkkokauppa toimii ihan normaalisti. Tälläkään viikolla valitettavasti ei paikan päällä pelailua tai aktiviteetteja harrasteta.

Tulossa varastoon

Tällä viikolla tulee seuraavaa:

 • MtG mukeja ikonisella logolla
 • MtG Unofficial Collector's Guidea täydennyksenä
 • Challenge Accepted ja Problems meemimattoja
 • Blackfiren roolipelinoppasettejä useissa eri väreissä
 • Sparks ja Ravnica Allegiance sekä Guilds boosteribokseja hyllyntäydennyksenä
 • Warhammer Champions boosteriboksi ekaa aaltoa

Ensi viikolla 14.4. tiistaina tulee Deep-Cut Studiosin asiakastilaukset, hyllyyn niistä jää GamersGrass tuftisettejä. Niin ikään samana päivänä pitäisi saapua Reper Miniatures -tilaus, mistä taas paljon figublistereitä hyllyyn, ja kivoja settejäkin!

Virtuaalimagicit Arenassa

Perjantain FNM At Home on tällä kertaa Brawlia. Pelaa eventtiä, ota screenshotti ja lähetä se kivan viestin kanssa Kryptan Whatsappin Chilliin Chattiin, Kryptan Discordin kuvakanavalle tai Instagramiin hashtagein #pelikrypta ja #fnmathome. Krypta lähettää sinulle koodin, millä saat virtuaalisleevet peliin!

 Krypta järjestää kaksi eri peliä koealustana uusi Wizards Event Reporter!

 • KESKIVIIKKONA KLO 16. Brawl. Max 16 pelaajaa. 0€. Kokeillaan uudistunutta Wizards Event Reporteria lauantain suurempaa MTGA turnausta varten! Ilmainen osallistuminen! Top 3 promoboosterit + jokaisen osallistuneen kesken arvotaan kaksi promofoilia! Ilmoittautumiset: - MTG Companion Appiin koodilla EM2Y33 -Suoraan Kryptalle (anna DCI sähköpostisi) - Myös vierasilmoittautumiset ilman DCI!

  Keskiviikkona päästään näkemään myös miten uusi WER toimii Company Appin kanssa ja myös niiden kanssa, jotka eivät Appia käytä.

  Keskustelut Kryptan Discordissa!
 • LAUANTAINA klo 12 Pääsiäsiturnaus Standardia! Jokaiselle osallistujalle promoboosteri, voittajalle 2 erikoispromoboosteria. Lisäksi palkintopooliin 3 boosteria per pelaaja, mitkä jaetaan top = kierrosten määrä (Palkinnot voi lunastaa myös storekreduina).

  Tapahtumalipun hinta suoritetaan Kryptalle tai mobilepaylla koodilla 80888

  Ilmoittautumiset:
  - MTG Companion Appiin koodilla 5WXJ3Y
  -Suoraan Kryptalle (anna DCI sähköpostisi)
  - Myös vierasilmoittautumiset ilman DCI!

  Keskustelut Kryptan Discordissa!

Kangaskassikilpailu

Kryptan valikoimaan on tullut omat todella koleat Kangaskassit. Ja asiaan liittyen myös hurja kilpailu:

https://pelikrypta.fi/blogs/news/kryptan-omat-kangaskassit-ovat-saapuneet

Facebook ja sosiaalinen media

Pelikrypta alkaa jälleen aktivoitua Facebookissa edellisen katastrofin takia (en pääse kirjautumaan tilille koska esiinnyin taitelijanimelläni murrr mörrr). Uusi FB-sivu on ollut aika ontto, mutta sinne alkaa tulla linkkejä tärkeisiin ja kivoihin sekä mielenkiintoisiin että hyödyllisiin asioihin. Nyt siis kannattaa alkaa seurata. Vielä kun saadaan 200 tykkääjää rikki, arvotaan kaikkien kesken Kryptan (tuleva) kahvimuki! https://www.facebook.com/pelikrypta2.0

Krypta löytyy aktiivisesti myös Instagramista nimellä @pelikrypta

Sunnuntaina verkkosivuille tulee jotain uutta...

...joten kannattaa seurailla!

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published