VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkouutiset 13/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Erikoisaukioloajat jatkuvat

Koska korona edelleenkin jyllää ja Suomessa yritetään pitää tartuntoja tällä hetkellä hallinnassa, Kryptan aukioloajat jatkuvat toistaiseksi tiistaista lauantaihin kelloaikoina 14-18. Poikkeuksellisesti pelitilat ovat poissa käytöstä ja turnaukset jäädytetty. Kassa palvelee normaalisti, kuten verkkokauppakin ja tavaran toimitukset.

Seurailemme tilannetta ja elämme sen mukaan.

Tilaukset

Odotettavissa loppuviikosta on mm. Dungeons & Dragons, Ultimate Guard, Warlord Games ja tietysti Games Workshopin Warhammer uutuuksia.

Tilattuna on nyt Feldherrin laukkuja sekä asiakastilauksina, että hyllyyn.

Deep-Cut Studiosin pelimatot ovat seuraava kimppatilauksen kohde. Valitettavasti kaikki toimituskulut Suomessa ovat tällä hetkellä tyhmiä, joten ainoastaan hiirimattoja ja kangasmattoja pystymme postittamaan taitettuna. PVC-matot ovat liian suuria, joten niissä postikulut ovat valitettavan ja kohtuuttoman isoja. Deep-Cut Studiosin tuotteille Pelikrypta antaa 5% tilausedun hinnasta. Toimituskulut kiinteä 10€, ellei nouto myymälästä onnistu. Tilaukset voit laittaa 31.3. mennessä sähköpostiosoitteeseen krypta.tilaukset at gmail piste com. Tilaus maksetaan ennakkoon.

Games Workshopilta tulee seuraavaksi uutuuksia mm. muutama uusi Black Library kirja sekä Blackstone Fortressiin Deadly Alliance lisuri. Näiden julkaisupäivä on 4.4.2020. Tiedustelut näistä suoraan Kryptalle!

 Viikon MtG turnaukset etänä

Viime viikollahan Magic The Gathering pelejä ei järjestetty. Nyt asia on korjattu, ja Pelikrypta alkaakin pyörittää viikottaisia Magic The Gathering turnauksia etänä alustana Arena tietokonepeli ja Discord. Lisää infoa pääset lukemaan tästä:

https://pelikrypta.fi/pages/mtga-esports-krypta

Ilmoittautumaan peleihin pääset MTGSuomen turnauskalenterista:

https://mtgsuomi.fi/turnaukset/

Discordista juttelu- ja peliseuraa

Koska Kryptan sosiaalinen puoli on nyt rajoitettua, Krypta laajeni internetin ihmemaahan aukaisten Discord-kanavan. Liity siis mukaan discord.gg/bU68YGu

 

 

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published