VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkouutiset 12/2020 - KORONAVIRUS

Posted by Kryptan Ghouli on

Koronavirus COVID-19 tiedotus

Koska suositus on välttää tarpeetonta kontaktia, pitää metrin turvaväli kanssaihmisiin ja olla pitämättä yli 10 hengen kokoontumisia, ainakin tämän viikon Pelikrypta peruu kaikki pelaamisen sekä turnaukset. Lähinnä koskien Magic The Gatheringin viikkopelejä sekä asiakkaiden omia pelejä. Tarkoitus on minimoida riski viruksen leviämiseen niin asiakkaissa kuin kaupan pitäjässäkin vaikka riski pieni onkin.

Myöskin oleskelu ja ajanvietto Kryptalla on rajoitettu kaupassa asiointiin ostosten tekomielessä. Eli valitettavasti ainakin tällä viikolla ei ylimääräistä pelailua eikä hengailua!

Krypta on poikkeuksellisesti auki tiistaista lauantaihin kello 14-18, palvellen kassalla normaalisti. Tilaukset tulevat ja toimivat normaalisti koko viikon.

Jos haluaa nopeuttaa asiointia, ostokset voi tehdä verkkokaupassa etukäteen ja valita toimitustavaksi ilmaisen "nouto myymälästä", jolloin tavarat voi vain napata matkaansa. Tämähän on normaali käytäntö, mutta tähdennän sitä nyt.

Älä lähde liikkeelle, jos olet kipeä. Sinulla ei välttämättä ole koronavirusta, mutta kyllähän kevät on muutenkin influenssa-aikaa.

Ja kun käyt, pese kädet. Yski nenäliinaan tai kyynärtaipeeseen. Ei ilmaan, ei kämmeneen, ei mihinkään muualle kuin nenäliinaan tai taipeeseen. Tämä pätee nyt, ja oikeastaan ihan aina hyvän tavan mukaisesti. Mutta varsinkin nyt.

Eli, ikävistä ohjeista ja rajoituksista huolimatta tervetuloa Kryptalle asioille! Tästä ikävästä ajasta johtuen Krypta antaa verkkokauppaostoksista alennuksia ainakin tämän viikon ajan lauantaihin kello 18 asti:

Seuraillaan tilannetta, ja edetään sen mukaan miten asia kehittyy ja minkälaisia ohjeita hallitus ja terveyden ja hyvinvoinnin laitos antavat.

Tilauksia

Games Workshopilta ilmestyy 28.3. seuraavat uutuudet, mistä voit heittää viestiä (perässä Kryptahinta -10% ovh):

  • Psychic Awakening: Saga Of The Best (29.25€)
  • WH40K: Prophecy Of The Wolf (126€)
  • Space Wolves Fenrisian Wolves (22.50€)
  • Black Library: Sagas Of The Space Wolves (18€)
  • Black Library: Ragnar Blackmane - Saga Of The Beast (40.50€)
  • Black Library: Valdor - Birth Of The Imperium (14.95€)
  • Black Library: Necromunda - Road To Redemption (11.50€)

Redgrassin ikisuosittuja Everlasting Wet Paletteja ja pensseleitä on parhaillaan matkalla kohti Kryptaa.

Feldherr säilytys- ja kuljetusratkaisut figuureille ja peleille tilaus lähtee 19.3. Vielä siis ehtii mukaan! Tuoteluetteloa pääset katsomaan osoitteesta https://feldherr.net/ ja Krypta antaa tälle tilaukselle ovh -10%. Pistäppä siis viestillä tuotekoodit ja saat maksutiedot.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published