VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkouutiset 11/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Taas alkaa uusi hieno jo kevääseen kääntyvä viikko. Mutta ennen kuin menemme tähän viikkoon, kerrotaan nopeasti viime viikon kohokohdat.

Vaikka Krypta palveleekin asiakkaita myös Englanniksi, niin lauantaina oli siltikin tosi hienoa, että samanaikaisesti pyöri sekä Yu-Gi-Oh!, että Western Legends lautapeli molemmat englanniksi. Pieniä asioita, mutta miten pelaaminen yhdistääkään.

Kryptan verkkokauppa on toimittanut paketteja Suomeen, mutta pari viikkoa sitten piti laajentaa toimitukset Ruotsiin, sieltä kun roolipeliä tilattiin. Sunnuntaina piti laajentaa sitten Eurooppaan, sillä Ranskasta tuli tilaus. Vaikka prosentuaalisesti nämä pari ulkomaan tilausta verkkokaupassa ovat häviävän pienet, niin on silti tosi jännää ja mielenkiintoista, että meidän Porin Pelikryptan verkkokaupasta on jo tilattu ulkomaillekin asti!

Kimppatilausta Feldherriltä

Feldherr on miniatyyri- ja lautapelisäilytysratkaisujen ammattilainen. Sieltä löytyy laukut, foamit, insertit, laatikot ja muut, missä figut ja tokenit pysyy ojossa. Krypta onkin näiden jälleenmyyjä ja tekee kevättilauksen! Sinä pääset mukaan nyt!

Krypta tarjoaa tilaajille -10% tarjouksen Feldherrin OVH. Tilaukset lähetetään osoitteeseen krypta.tilaukset gmailiin tuotekoodilla. Tilausten takaraja on 19.3. ja sen jälkeen toimitusaika noin 7-12 arkipäivää Kryptalle.

Tilaukset maksetaan ennakkoon. Valikoimaan pääset tutustumaan tästä: https://www.feldherr.net/

Viikon MtG

Tänään maanantaina kuljetusfirma toi yllätyspaketin. Sisältönä löytyi Theros Beyond Death Theme Booostereita. Tällä oivallisella 35 kortin pussilla on kätevä laajentaa tietyn värin kokoelmaa tai etsiä tiettyä korttia, tai mukaan voit heittää 25 landia ja sinulla on pelattava pakka. Sopii niin pidempään harrastaneelle kuin erityisen hyvin myös aloittelijalle. Krypta myös opastaa pelin pelaamiseen, joten ei muuta kuin pussiostoksille - saat halutessasi landit mukaan!

https://pelikrypta.fi/collections/uusimmat-tuotteet-latest-arrivals/products/theros-beyond-death-theme-booster

Myös rajattu määrä vuoden 2019 Commander -pakkoja tuli. Jokaista kaksi, eli kannattaa olla nopea, jos sellaisen haluaa vielä nyt. Commanderia muuten pelataan aktiivisesti joka keskiviikko Kryptalla.

https://pelikrypta.fi/products/commander-2019?_pos=1&_sid=deae80af2&_ss=r

  • Tiistaina kello 17 joko Standardia tai Pioneeria. Varmistuu maanantaina illalla kun uusi bannilista selviää. Tästä Porin MtG-pelaajien Whatsapp-ryhmässä varmistus myöhemmin.
  • Keskiviikkona Commanderia kello 18:00. Palkinnoille tapahtumalipun hinta 5€, mutta pelaamaan pääsee myös maksutta!
  • Perjantain FNM kello 17 on Mystery Booster drafti erikoishintaan 20€! Laatikon saa hintaan 108€ ja yksittäiset pussit hintaan 5€.

Viikon pelailua

  • Tiistaina kello 18 jatkuu taas roolipeliseikkailu Into The Odd Kryptan johdattamana. Maksimi pelaajamäärä 6 (ilmoittautua voi vaikka kommentteihin, muuten paikan päällä saapumisjärjestyksessä). Peli on 1700 luvun uudella oudolla mantereella vaarallista seikkailemista. Aikainen kokemus ei vaadittavaa, hahmon tekee 10 minuutissa.
  • Torstaina taas Warhammeria koko päivän! Suurennuslasi tällä kertaa Warcryn yllä, mitä pääseekin kokeilemaan ja katsomaan. Mutta kaikki Warhammer on tervetuloa!
  • Torstaina TCG-pelinä Transformers, mistä pieni turnaus. Hintaa 5€ ja alkaa kello 17. Kryptalta myös aloittelijoille suunnatut ja heti pelivalmiit pakat: https://pelikrypta.fi/collections/transformers-trading-card-game Kannattaa tulla kokeilemaan oikein mainiota ja simppeliä, mutta monipuolista muotoaan muuttavien jättirobojen mittelyä!
  • Perjantaina illalla kahdeksan jälkeen Necromundailua! Ja tietysti ghoulikerho, missä illanviettoa pelien merkeissä. Vapaa pääsy!
  • Lauantaina ei olekaan mitään ihmeellisempää tiedossa, joten kaikki pöydät ja tilat ovat vapaana kaikenlaiselle pelailulle. Illalla sitten yhdessä lautapelejä! Niistä kannattaa kysellä ja keskustella sitten Whatsappissa Kryptan Chillissä Chatissa (kysy liittymistä!).

Tulevaisuudessa

Ensi kuusta alkaen, kun hienosti vaihtuu myös vuosineljännes turnaus- ja liigapelaaminen varsinkin miniatyyripeleissä muuttuu entistä helpommaksi, lähestyttävämmäksi ja selkeämmäksi. Toteutuksesta pitää vielä kulmia hiota, mutta käytännössä näihin ei tarvitse aina erikseen osallistua, tai niitä ei aina ilmoitella, vaan ne pyörivät kokoajan. Pelatessa saa päättää osallistuuko pääsymaksuun vai pelaako muuten vain. Tulokset laitetaan seinätaululle, joten myöskin niiden seuraaminen ja ylläpito on suoraan liikkeestä käsin helpompaa ilman nettisivujen päivittelyä.

Samoin viikkokalenteria hiotaan taas asiakkaiden tarpeiden mukaan, sillä teitä kaikkia varten Kryptan myymälä on auki pelaamiseen - eli sen mukaan mitä pelaaminen on minäkin hetkellä paikallisesti, sen mukaan myös järjestetään!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille, ja Kryptalla nähdään!

 

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published