VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkouutiset 10/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Uusi viikko, ja kuukausi starttaa. Kryptan viikkokalenteriin tulee tämän viikon aikana pieniä hienosäätöjä, mutta ne starttaavat nyt. Kaikki suosittu ja oleellinen pysyy paikoillaan, suuria muutoksia ei siis ole tiedossa. Selkeyttä ja fokusta.

Viime viikon kohokohdat: Lauantain Warhammer 40.000 Start Collecting! -turnaus. Monesti kasuaaliturnaukset eivät ole olleet kovinkaan suosittuja täällä Porissa, mutta tällä kertaa saatiin kunnon pelit aikaiseksi kuuden pelaajan voimin - ja lisää vastaavaa kysyttiin. Eipä siis aikailla, vaan pistetään loppukuuhun uusi!

Tiistai

MtG Modern kello 17. Sisään 5€.

Roolipeliä Into The Odd vetää Krypta kello 18 alkaen pari tuntia. Peliin voi liittyä kesken kampanjan, hahmon luonti kestää 10 minuuttia. Aikaisempi kokemus pelaamisesta ei tarpeen. First come first serve, pöytään mahtuu 4.

Keskiviikko

Magic The Gathering Commander kello 18. Sisään 5€. Lisätietoja: https://pelikrypta.fi/blogs/turnaukset-liigat/commander-3-2020

Myöskin lautapelailulle on tilaa. Kryptalla on lainapelivalikoima, tai voit tuoda omasi!

Torstai

Warhammeria! On se sitten 40K tai Warcry, tämä päivä on pyhitetty Warhammerin pelaamiselle. Koska lauantaina pidetään Warhammer Underworlds -turnaus, sitä pääsee treenaamaan ja testaamaan torstain aikana.

Teemaan sopivasti TCG Torstai tarjoaa kello 17 turnauksena Warhammer Underworldsia! 5€ sisäänpääsy. Constructedilla mennään kortteja pyöritellen.

Perjantai

Friday Night Magic kello 17 tarjoilee Pioneeria 5€ hintaan. Top 4 promopussit.

X-Wingiä lennellään taas, liigassa on vapaaviikko ja palkintojen jako viime sarjalle. Kasuaalilentelyä siis tarjolla. Seuraava sarja alkaa 14.3. ja kestää 30.4. asti! Perjantaina tulee seuraavan alkavan liikapaketin sisältö sivuille.

Lauantai

Virallinen Warhammer Underworlds -turnaus kello 14 alkaen. Kaikki informaatio löytyy turnauspaketista:

https://pelikrypta.fi/blogs/turnaukset-liigat/warhammer-underworlds-2020-q2-turnaus-7-3

Illalla Ghoulikerho kerääntyy jälleen viettämään iltaa. Vapaa pääsy, kuka vain voi olla lauantai-illan ghouli Kryptalla!

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published