VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkotiedotus 8/2021

Posted by Kryptan Ghouli on

Tilauksia

Tämä viikko loppuu, kun tehdään Horror-Shopin tilaus. Käy tsekkaamassa valikoimasta, mitä kaikkea on tarjolla, ja pistä suosikkisi Kryptan emailiin tilaukset@pelikrypta.fi ennen kuin vuorokausi vaihtuu sunnuntaista maanantaiksi. Keskiviikkoon mennessä maksetut tilaukset (tulee tilausmaksulinkki) käsitellään ja jokainen 20€ törkeyksiin törsännyt osallistuu vieläpä vapaavalintaisen pipon arvontaan! Kannattaa siis laittaa se pipokin tilausviestiin, niin saa senkin samalla kun muutkin tavarat.

https://www.horror-shop.net/fi

Hyllyyn Pelikrypta ottaa ylläolevalta toimijalta paitoja ja mukeja sekä pipoja. M-kokoa paitoja onkin, otetaan muutama L ja XL. Näissä pieni hyllyprobleema on, että kuoseja on useita, ja niin on kokojakin. Joten hyllystä näkee valikoimaa ja tuurilla siitä lempparista löytyy kokokin. Siksi tilaaminen on super, koska saat siitä vaatteesta juuri sen koon minkä haluat.

Ja tilauksista puheenollen, 1.3. lähtee tilaus Gamemat.eulle. Eli pelimattoja sekä -maastoja heillä. Tsekkaa valikoima, heitä viestiä tilaukset@pelikrypta.fi mitä halajat ja saat kiitoksena -5% alennuksen loppusummasta. Tilaukset maksetaan ennen kuin Krypta lähettää tilauksen eteenpäin 5.1.

https://www.gamemat.eu/

Olet varmaan huomannutkin, että Brexit ei ole sujunut ihan niin hyvin, kuin aluksi luultiin ja väitettiin. Ei pitänyt vaikuttaa, tai ainakaan paljoa. No, kaikki on ollut koko vuoden ihan tukossa! Games Workshopin (mm. Warhammer, Citadel jne.) tilaukset ovat olleet ihan juntturassa koko vuoden, ja vasta yksi paketti on tullut perille yli kahdestakymmenestä tilatusta. Nämä sisältävät uutuuksia (Death Guard, Dark Angels...), hyllytäydennyksiä kuten maaleja ja figuureja sekä tietysti tuohottomasti asiakastilauksia.

Mutta nyt vaikuttaa siltä, että tulppa on auennut ja pullonkaula murtunut ja tavaraa on lähtenyt liikkeelle Saksasta. Ensi viikolla peukut pystyssä ja sormet ristissä, että tavaraa alkaa saapua.

Seuraava Magic The Gathering setti Strixhaven ilmestyy 23.4. (prellut viikkoa aikaisemmin ja näistä tietää sitten lähempänä voiko niitä järjestää ja jos voi, niin miten). Sen verran näistä tässä vaiheessa, että Krypta on tilannut japanilaisia Set Boostereita. Ja se juttuhan näissä japanilaisissa on alternative art kortit! Vielä Krypta ei tiedä montako laatikkoa tulee saamaan ja nämä menee ennakkomyyntiin heti. Hinta on kuitenkin jo varma, 125€ boksi tai 5€ irtona. Irtokappaleita tulee vähintään yksi laatikko hyllyyn kivijalka-asiakkaille. Mutta jahka tilausmäärä lukittuu, niin nämä ennakkomyynnissä välittömästi.

Uusia tukkusopimuksia on vaikka ja mitä, ja uusia pelejä saadaan vaikka ja mitä. Esimerkkinä Wargamer US LLC toimittaa Kryptalle Puolasta ja Manticilta tullaan saamaan vaikkapa Kings Of Waria. Spellcrowista saa taas UmbraTurrisia (testattu hyväksi Kryptalla) sekä vaihtoehtobitsejä nelkkariin. Artis Opus huikeine pensseleineen kuuluu myöskin Kryptan tukkureihin. Tehdään aloitustilaukset toivottavasti pian keväällä, mutta pitää rehellisesti sanoa, että tuo Brexit tulppa on nyt hiukan hidastanut "ylimääräisiä" tilailuja. Jahka saadaan taas nuo GW tilaukset sujumaan, mitkä Magicin kanssa se leipä, voi ja vuokra, niin voidaan keskittyä myös kaikkeen muuhun kivaan, uuteen ja jännään!

Noista myös kyselyt ja tilaukset sähköpostilla tänne Kryptaan. Ja tietysti annamme kiitoksena alennukset kokonaishintaan!

Näitä voi nyt jo kysellä, ja vaikkapa sijoittaa lahjakorttiin tulevaisuuden tilauksia varten. Lahjakortit on sijoitus sinun harrastustulevaisuuteen ja supportaa Kryptaa etukäteen!

Erisuuruiset lahjakortit löydät tästä, ja ne toimivat sekä myymälän kassalla, että verkkokaupassa.

Viikon aktiviteetteja

Koronavirus? Seurataan Satasairaalan julkaisempia suosituksia. Maskit, käsihygienia, käsien desinfiointi, yskimishygienia, ei kipeänä liikkeelle. Voit tehdä ostoksesi täällä Kryptan verkkokaupassa ja valita "local pickup", jos haluat minimoida kassa-asioinnin. Tilauksen lisätietoihin vaikka "nouto parkkikselta" jos niin mielit. Kaikki järjestyy, harrastus ei kuole koskaan!

Ja sitten pelailuihin. Järkevästi, väljästi, ei turhaan.

Magic The Gathering: Pelikrypta ei järjestä virallisia pelejä. Eli ei sanktiointia, ei WPN. Tiistaisin porukka on yleensä pelaillut Modernia, keskiviikkoisin Commanderia ja perjantaisin vaihtelevasti eri formaatteja. Kaikkia pakkoja löytyy Kryptalta, eli kokeilemaankin pääsee tätä peliä.

By Fire And Sword: Historiallista sodankäyntiä torstaina! Minä ja herra Samu pelaillaan, eli saa tulla katsomaan, ja tietysti kokeilemaan. Minä aloitin historialliset pelit vähän kevyemmin Bolt Actionilla (toinen maailmansota), mutta historiakärpänen on purrut tosi pahasti nyt. Tämänkin pelin sääntistä löytyy heti hyllystä, ja tietysti muitakin historiallisia sääntöjä ja miniatyyrejä. Ja tilaamalla saa vaikka mitä, kiitos uusien tukkusopimusten.

Warhammer 40.000 turnaus: Lauantaina soditaan! Tehdään se hygieenisesti terveinä ja väljästi sekä turvallisesti. Maskipakko! Ilmoitathan ajoissa, ellet aio osallistua. Ihan ymmärrettävää näissä olosuhteissa.

https://pelikrypta.fi/blogs/news/warhammer-40-000-turnaus-27-2-2021

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published