VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkotiedotus 7/2021

Posted by Kryptan Ghouli on

Olen ollut hieman laiska kirjoittamaan viikkotiedotuksia tänä vuonna, sillä tuntuu, että mitään hirveän isoa hehkuteltavaa ei ole ollut. En väitä, etteikö Kryptalla olisi ollut hyvää pelaamista, kahvittelua ja seurustelua, mutta näin kun istuu alas ja alkaa miettiä mitä kirjoittaa tuntuu, että synkemmät asiat valuvat helposti mieleen. Covid-19, Brexit...

Tartutaan härkään sarvista, tehdään tiedotus! Aloitetaan ikävillä asioilla ja siirrytään siitä mukavempiin.

Covid-19 ja Brexit on syvältä

Jokainen jo varmasti tietää mitä covid-19 on, mitä se tekee ja mitä se aiheuttaa. Kryptalla pelatessasi pyydän, että suositusten mukaisesti pidetään kasvomaskeja eikä unohdeta käsien desinfiointia ja yskimishygieniaa. Ja kipeänä ei liikkeelle. Verkkokaupasta saat valita "local pickupin". Ja ota yhteyttä niin heitetään ostoksesi ovenraosta parkkipaikalle kun suhellat autolla ohi.

Brexit on taas iskenyt todella isona takaiskuna, mihin ei oikein kukaan osannut varautua. Kryptalle esimerkiksi ei ole Games Workshopin tilauksia saapunut tänä vuonna lainkaan, vaikka entiseen tapaan niitä on tehty sen 3-4 kappaletta viikossa. Niin asiakastilauksia, uutuuksia kuin hyllyntäydennyksiä. Eikä kukaan oikein osaa sanoa koska ne saapuvat tai mitä edes tapahtuu. Tämä on alkuvuoden ehdottomasti stressaavin asia. Ja ymmärrän, että myös asiakkaille ikävää. Valitettavasti tälle en mahda mitään. Tavara liikkuu kun tavara alkaa liikkua. Henkilökohtainen mielipiteeni? Ihan pyllystä!

Siinä ne. Nyt kivoihin juttuihin!

Tilauksia

Ja vaikka Games Workshopin tilaukset eivät kuljekaan, niin tilauksia olen tehnyt ja ne ovat kuitenkin GW Nottinghamin varastosta lähteneet ja saapuneet Euroopan mantereelle. Saksassa ne jumissa ovat. GW tilauksia otan siis vastaan normaalisti. Tällä hetkellä toimitusaikana "tulee kun tulee". Toivottavasti ymmärrätte. Tämä on hankala tilanne, sillä myynnillä Krypta pyörii, ja vaikka GW tavara ei kulje, niin sitä pitää silti myydä. Onhan se Magic The Gatheringin rinnalla ne isoimmat tulut mitkä kattavat isoimmat kulut.

Olen valitettavasti laiminlyönyt lupaamani Greenstuff Worldin tilauksen. Se ei ole siis lähtenyt vähäisen kysynnän takia vielä eteenpäin. Koitetaan uudelleen pian. En pistä takarajaa. Olen yhteydessä teihin jo tilanneet erikseen, ja jos GSW jotain haluat, niin ota yhteyttä. Tarkoitus on saada se eteenpäin kuitenkin ASAP, mutta tähän Covid-19 ja Brexit tilanteeseen heidän minimitilausmäärä pelkästään hyllyn täyttämiseen on hiukan isohko.

Ja t-paitoja sekä mukeja tarvitsee kaikki! Horror-Shopilta Krypta saa tavaraa, joten ei muuta kuin kyselyä niin tilataan! Tsekkaa siis Horror-Shopin valikoima tai poikkea Kryptalla ja hommataan räyhäkkää asustetta ja tavaraa sinulle.

Magic The Gathering

Ja ikäviä asioita ei pitänyt enää puhua, mutta MTG viralliset turnaukset on nyt jäissä. Kuitenkin paikallisten rajoitusten mukaisesti pelaajat voivat pelata. Eli seurataan Satakunnan tilannetta ja suosituksia, ja MTG on ok kasuaalipelinä. Tiistait on Modernille pyhitettyjä kun taas keskiviikot Commanderille. Perjantaina sitten eri formaatteja kuten limitediä, Standardia ja Legacyä aina sen mukaan, mikä parhaimmalle maistuu.

Figupelejä

Joka tiistai on Hammertiistai, eli lähinnä Warhammer 40.000 pyörinnässä. Se on se varma päivä päästä katsomaan ja kokeilemaan peliä.

Bolt Action alkaa pyöriä jälleen ensi kuusta eteenpäin joka kuun toinen sunnuntai. Tästä paremmin informaatiota vielä.

Tänään sunnuntaina on Warhammer 40.000 liigan sekä Age Of Sigmar liigan viimeinen ilmoittautuminen. Turnausta Warhammer 40.000 löytyisi loppukuussa. Paikat ovat jo täynnä, mutta varasijoja on.

Blood Bowlissa pyörii jatkuva liiga, mikä käytännössä tarkoittaa seuraavaa: pelaa Kryptalla, saat pisteitä. Säätäminen minimissä ja pelaaminen maksimissa! Ja Kryptalla tietysti joukkueita lainaksi ja muutkin pelivermeet laudoista sääntöihin.

Ja jos fantasiafiguureja haluaa marssittaa taistoon riveissä, niin Fantasy Battlellekin on kolme pelipäivää mistä yksi kaksipäiväinen. Täälläkin armeijoita lainaksi, joten ei muuta kuin rohkeasti sotaan mukaan! Sopii myös aloittelijoille ja wanhojen hywien aikojen pelaamisesta kiinnostuneille.

Suunnitteilla myös historialliseen pelaamiseen pelipäivä, siitäkin enemmän myöhemmin. Itse olen hurahtamassa realistisempaan historiaan myös.

Maalauskilpailu

Vielä ehtii osallistua hyvin! Tsekkaa info: https://pelikrypta.fi/blogs/news/kryptan-maalauskilpailu-talvi-2021

Hyvää ystävänpäivää!

Ystävänpäivän sunnuntaina verkkokaupasta vähintään kahden tuotteen ostajalle -14% alennus.

Pientä hipistelyä tulossa sivuille, lähinnä blogiin

Ja kun kuu vaihtuu, liigat ja turnaukset siirtyvät blogin ja uutisten osiosta tuonne "Tuu pelaamaan!" otsikon alle, sillä sinnehän ne kuuluvat. Löytyy helpommin. Myöskin starttaa osio artikkeleille, jos kiinnostaa uutisten lisäksi lukea ihan juttuja ja ajatuksia pelaamisesta. Ja vieläpä tulee enemmän valokuvasisältöä tännekin, sillä Facebook ja Instagram ovat nopean jakamisen ja unohdukseen uppoamisen formaatteja, kun omien verkkosivujen blogiin voi ikuistaa hetkiä. Eli, enemmän artikkelimaista sisältöä tiedossa maaliskuusta lähtien.

Ja jos haluat jutella Kryptalla käyvän porukan kanssa niitä näitä, niin Whatsappissa on kiva ryhmä siihen: https://chat.whatsapp.com/LIQWoic5nbx7FBQ0qfg3pd

(Linkki toimii niin kauan kunnes ensimmäiset spämmibotit löytävät sen. Sen jälkeen linkki generoidaan uudeksi ja tämä on vain kasa merkkisotkua).

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published