VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkotiedotus 2/2021

Posted by Kryptan Ghouli on

Tällä viikolla tiistaina taas Kryptan ovet aukeavat asiakkaille. Aukioloajat ovat tutut, mutta kerrataan vielä:

  • Tiistai - Torstai 14-19
  • Perjantai 14-00+
  • Lauantai 12-18

Tänään ehtii vielä ottamaan osaa alennuksiin. Niistä voit lukea enemmän viime viikon viikkotiedotuksesta täältä. Lyhyesti, jokainen 50€ ostos on arvontalippu 50€ lahjakortille. Lisäksi verkkokaupasta kaikki -5%, ja koodilla LOMARAHAA10 saa kymmenen pinnaa satkun törsäilyistä. Black Libraryn kirjat vielä -15% MUSTIAKIRJOJA koodilla.

Games Workshop heräilee myös vuodenvaihteen horroksesta ja tuo kauan odotetut Death Guardin Codexin sekä uusia figuja. Myöskin muuta hienoa on tällä viikolla tilattavissa, kuten Lord Of The Ringsiin figuja. Death Guardien tilaus lähtee tänään maanantaina kello 16 jo eteenpäin, Lord Of The Ringsin tilaus lähtee lauantaina. Eli jos hienot klassiset Keski-Maan figut kiinnostaa, heitä viestiä!

Sitten vähän ikävämpiin asioihin. Covid-19 jatkuu ja Satakunta oli ainakin viime tarkistamisella ns. kiihtymisvaiheessa. Eli maskeja suosittelee myös Pelikrypta. Niitä on sisäänkäynnillä jaossa, joten nappaa sellainen naamallesi ja huitaise vielä käsidesiä käpäliisi Kryptalla asioidessa. Ja ei kipeänä liikkeelle. Jos jotain tarvitsee, ja asioiminen on hankalaa tai ei toivottua, niin otappa yhteyttä. Ostot ilman toimituskuluja myös noutona kassalta - tai vaikkapa parkkipaikalta!

Kryptan maalauskilpailuunkin ehtii hienosti osallistua! https://pelikrypta.fi/blogs/news/kryptan-maalauskilpailu-talvi-2021

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published