VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkotiedotus 13/2021

Posted by Kryptan Ghouli on

Pääsiäisen aukioloajat

Perjantaina ollaan noin ilta kymppiin auki. Tarpeen mukaan jos hommia kesken vähän myöhempäänkin. Lauantaina syödään kymppimämmii kotona. Eli ollaan kiinni rauhoittumassa.

Warhammer Quest: Cursed City

Vihdoin odotettu seikkailulautapeli Warhammerin maailmasta ilmestyy! Ennakkomyynti alkaa 3.4. ja julkaisupäivä on 10.4.

Boksi sisältää kaiken mitä Kirotussa Kaupungissa seikkailemiseen tarvitaan. Settiin kuuluu 60 täysin uutta miniatyyriä, ohjeet, pelilauta ja muita hienoja tarvikkeita. Ja suurin osa miniatyyreistä sopii myös muihin Warhammer-peleihin Age Of Sigmarin maailmassa.

Kryptahintaa setillä tulee olemaan 139.50€ (Games Workshopin ohjehinta 155€) ja ennakkotilauksen kaupalle teen jo keskiviikkona. Jos peli kiinnostaa ja haluat siitä lisätietoja ota yhteyttä krypta.tilaukset gmail piste comiin.

Tätä olen itse odottanut ihan hirveästi! Ihan varmasti hankin myös itse maalattavaksi ja pelattavaksi.

Deep-Cut Studiosilta mattoja, tufteja ja tönöjä

Deep-Cut Studios on ehkä tunnetuin pelimatoistaan, mutta muutakin sieltä saa miniatyyriharrastajalle, kuten erilaisia ruohotupsuja ja vaikkapa tönöjä. Kryptalta on kysytty mattotilaustausta sinne, joten sellainen tehdään. Eli, torstaina lyön tilauksen lukkoon, mukaan mahtuu vielä. -5% tarjotaan Deep-Cut Studiosin hinnoista ja säästät heti noin parisen kymppiä postikuluja Itä-Euroopasta tänne pohjolaan. Tsekkaappas siis valikoimaa ja kirjoita tilauksesi krypta.tilaukset gmailiin. Tilaukset maksetaan ennakkoon.

Pelikrypta on tehnyt useita Deep-Cut Studiosin tilauksia asiakkailleen, ja myöskin Kryptan pöydillä pelataan tämän yrityksen matoilla.

Magic The Gathering: Strixhaven

Uuden setin tilausmäärät prelluviikonlopulle ovat selvinneet. Tilaa ennakkoon, niin autat Kryptaa ihan tosi paljon saamaan Strixhavenia hyllyyn enemmän. Tästä suoraan linkkiin, mistä löytyy prellupäkit ennakkotilauksessa:

https://pelikrypta.fi/products/strixhaven-school-of-mages-prerelease-pack

Valittavissa on viisi eri taikuuden koulua ja kaikkien 3.4. mennessä ennakkoon tilanneiden kesken arvotaan upea lähes sadan Euron arvoinen Ultimate Guardin tuotepaketti!

Strixhavenin prelluboksit luovutetaan 16.4. ja setti ilmestyy kokonaisuudessaan 23.4.

Prellut ovat mallia "home prerelease", eli Pelikrypta ei järjestä virallisia WPN pelejä voimassaolevien rajoitusten johdosta.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published