VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkotiedotus 04/2021

Posted by Kryptan Ghouli on

 

Reaper Miniatures tilaus

Helmikuun ensimmäisen viikon lauantaina lähtee tilaus Reaper Miniaturesille. Tällä hetkellä lisäkuluja jälleenmyyjätilaukseen tulee "import fees and duties", mitkä Krypta jakaa tilattujen tuotteiden kesken. Mutta ennakkoon maksetuille ja tilatuille tuotteille Krypta antaa -10% alennuksen Reaperin ohjehintoihin.

Jos haluat siis tilata ja säästyä paperisotkuilta ja saada tuotteesi valmiiksi käsiteltynä itsellesi, tilaa ihmeessä Kryptan kautta. "import fees and duties" lisä jaetaan ihan jokaisen tilatun tuotteen kesken tasan. Sinun figujen, toisen tilaajan figujen, Kryptan figujen. Eli jos figuja tulee vaikka 200 kpl yhteensä, niin "import fees and duties" osuus on 1/200 per figuuri. Ihan tarkkaa summaa en vielä tässä vaiheessa osaa sanoa kuluille valitettavasti. Nämä on vielä hiukan sekavia aikoja, ennen kuin vuoden alun jälkeen tilaukset alkavat rullata kunnolla.

Jos siis haluat Reaperin figuja helposti ilman tullisäätöjä ja haluat tukea sekä Reaper Miniaturesia edelleenkin tilaamalla heidän tuotteita ja Kryptaa kotimaisena yrittäjänä, niin ei kannata säikähtää Brexitiä. Vähän enemmän se tietysti maksaa, mutta niin Krypta kuin brittiläiset yritykset työskentelevät yhdessä, että tänne Suomeen saadaan mahdollisimman helposti ja kivasti jatkossakin figukamaa.

Heitä siis tilauksesi tuotenumeroin sähköpostiin krypta.tilaukset@gmail.com ja saat verkkolaskun. Kun se on maksettu, tilaus käsitellään (viimeistään siis helmikuun ekan viikon perjantai illalla). Kun figuurit on Suomessa ja "import fees and duties" kulut on selvillä, saat pienen lisälaskun näistä vielä. Se ei kuitenkaan montaa Euroa ole, kiitos yhteistilauksen Kryptan ja asiakkaidemme välillä. Ja pistän sille vielä kattorajaksi 5€ per tilaaja, että joku turva ja vakuus sinulla on.

Hyh, itseäkin ärsyttää tämä säätö, mutta tosiaan on vähän epävarmaa vielä miten tämä kaikki toimii eri firmojen sopimusten kuljetusfirmojen kesken kanssa. Mutta kyllä tämä tästä vielä vakiintuu ja selkiintyy!

Sähköpostiosoitteista

Ja tuossa kun tuo tilausosoite tulikin mainittua, niin Krypta on hankkinut ihan omat sähköpostiosoitteet... vihdoinkin! Eli tilaukset@pelikrypta.fi sekä info@pelikrypta.fi tulevat palvelemaan heti kun saan säädettyä asioita, mistä en oikein ymmärrä mitään. Ohjeet on, mutta on kuulkaas niin kuivaa teknistä tekstiä, että olen vältellyt sitä kuin ruttoa!

Rutosta puheenollen

Death Guardien uuden Codexin, Patrol-laatikon ja figujenhan piti ilmestyä jo lauantaina, mutta ne viivästyivät ja saapuvat Kryptalle alkuviikosta. Tämä on ihan koko Euroopan laajuinen ongelma tälle setille, kun kuljetusfirmat ja muut instanssit yrittävät optimoida tavaran kulkemista tässä tulli- ja Brexit-sekoilussa. Asiaan siis haetaan sopimuksia ja ratkaisuja, että tavara kulkisi jouhevasti. Nyt se kulkee jo pääosin melkein jouhevasti.

Blood Bowlia!

Huikkaan vielä tähän, että Blood Bowl pyörii siis jatkuvana pelinä täällä Kryptalla. Eli pelaa pelejä ja kirjoita tuloksiasi tauluun. Tosi simppeliä! Peliseuraa löytyy Kryptalta, vaikka Chillistä Chätistä Whatsappissa minne pääset tästä: https://tinyurl.com/yacn8vjt

Myös muita pelejä tulee tänne sivuston "TUU PELAAMAAN!" -osioon houkuttimeksi pikkuhiljaa.

Torstaina Basic Painting Course

Perusmaalausopetusta kello 15-18 torstaina. Tule oppimaan, miten pääset helpolla hyvään "battle ready" tasoon figuillasi. Pensselit ovat henkilökohtaisia työvälineitä, eli sellaisen joudut hommaamaan itse (vaikka Kryptan hyllystä), mutta maaleja on lainattavaksi asti. Myöskin figun saa harjoitteluun ihan ilmaiseksi. Allekirjoittaneen sutinoita pääset näkemään Instagramista: 

https://www.instagram.com/pelikrypta_painting_studio/

Green Stuff Worldin tilaus helmikuun alussa!

Green Stuff Worldia hyllyyn ja jos haluat tässä tilauksessa jeesata ennakkoon, pistä viestiä ja haluamasi tuotteet krypta.tilaukset@gmail.com ja saat ennakkolaskun -10% alennuksella normaalista ohjehinnasta. GSW minimitilaus on aika iso, joten kaikki ennakkotilaukset auttavat tavaran saamista hyllyyn isommassa määrässä. Kiitos jo etukäteen!

MTG Kaldheim

Viikonloppuna saa ostaa Kaldheimiin prellubokseja + kaksi draft boosteria hintaan 25€ sekä laatikoita vielä ennakkoon satasella.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published