VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan viikkotiedotus 01/2021 + alennuksia!

Posted by Kryptan Ghouli on

Vuoden ensimmäinen viikkotiedotus on täällä. Kuten ehkä jo tiedätkin, Krypta lomailee tämän viikon ja aukeaa 12.1. normaaleihin kuvioihin. Tällä viikolla vaikka myymälä kiinni onkin, niin verkkokauppa toimii. Tavaraa lähtee liikkeelle torstaina sekä sunnuntaina.

Ja jos haluat kommunikoida Kryptallakin pyörivän porukan kanssa eri asioista aina sämpylöistä postissa saapuneisiin väärän kokoisiin kenkiin unohtamattakaan pelijuttuja, niin Whatsappista löytyy ryhmä sille seuraamalla tätä linkkiä: https://tinyurl.com/yacn8vjt. Sieltä voit myös kysellä pääsyä eri ryhmiin, mitä Porin seudullakin on eri pelaamiseen vaikka kuinka ja paljon!

Ja kiinni kun ollaan, pistetään pari verkkokauppatarjousta:

  • Jokainen alkava 50€ ostos oikeuttaa arvontaan, missä palkintona 50€ lahjakortti. Eli vaikkapa 150€ ostoksesta saat kolme osallistumista arvontaan. Osallistut automaattisesti shoppailemalla. Arvontaan oikeuttavia ostoksia voi tehdä 11.1. asti.
  • Monsterpocalypse -50%! Hinnat on laskettu valmiiksi tuotteisiin. https://pelikrypta.fi/collections/monsterpocalypse
  • MUSTIAKIRJOJA antaa linkistä tai kassalla näpyttelemällä -15% Black Libraryn kirjoista.
  • Kassa laskee -5% automaattisesti verkkokaupassa kaikille ostoksille ja koodilla LOMARAHAA10 saat 100€ ostoksille 10% alennuksen. Kannattaa huomioida, että esimerkiksi Games Workshopin tuotteet ovat jo valmiiksi ohjehintaa edullisemmat!
  • Ja kipin kapin Kaldheimia ostamaan! Ennakkohintaan 100€ boksi ja 25€ prelluloota sisältäen 2 extra boosteria, joko kaupanpäällisenä tai pelailuun (jos sellaista harjoittaa saa). Kaldheimin ennakkotilaukset edesauttavat nyt älyttömästi uuden setin hyllyyn saantia.

Ja jos jotain puuttuu hyllystä, niin pistä viestiä krypta.tilaukset gmailiin niin koitetaan hankkia.

Mutta entäs Brexit?

Games Workshop sekä Warlord Games, mitkä ovatkin Kryptan isoimmat Brittein toimittajat ovat luvanneet hoitavansa tullit sekä muut kommervenkit. Tulet siis jatkossakin saamaan kätsysti niin Warhammerit kuin Bolt Actionit ja lukuisat askartelu- ja maalausvälineet Citadelista The Army Painteriin kätevästi Kryptalta sekä hyllystä, että tilaustavarana pyynnöstä.

Hauskaa harrastuksentäyteistä uutta vuotta!

Ja Kryptalla kohdataan taas!

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published