VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan omat kangaskassit ovat saapuneet!

Posted by Kryptan Ghouli on

Lauantaina kello 11 verkkokauppaan ilmestyy Kryptan omat kangaskassit ilahduttamaan upealla designillä ja auttamaan erinäisten osien ja tavaroiden ja muiden juttujen kanniskelussa paikasta toiseen. Tällaisen kapistuksen saat verkkokaupasta tai suoraan myymälästä 10 euron tasarahaisaan hintaan, mistä jää pikkuisen kauppiaankin taskuun. Kassista saat toki maksaa niin paljon kuin ikinä haluat!

Uuden upean ja ensimmäisen Kryptan brändituotteen lanseerauksen kunniaksi järjestetään myös arvonta kahdelle eriväriselle kassille, siniselle ja pinkille. Näitä ei olekaan myynnissä! Näin osallistut:

Lähetä sähköpostia osoitteeseen krypta.tilaukset geemailiin. Sähköpostin otsikkona KASSIKILPAILU. Itse viestin sisältönä valokuva pelaamiseen liittyen sekä nimimerkkisi ja miten kassia käyttäisit. Kaikki matsku postataan (ehkä sensuroiden jos lähetät hävyttömyyksiä) Kryptan parhaaksi näkemällä tavalla. Jokaisen kuvan ja jutun lähettäneen kesken arvotaan yksi sininen ja yksi pinkki erikoiskangaskassi. Pistä siis vielä viestiin, kumman värin haluaisit.

Arvottavat kassit näet alapuolelta ja kilpailuun voit osallistua 13.4. asti. Arvonta tapahtuu 14.4. tiistaina (tai jos on kaamea kiire, ihan heti sen jälkeen).

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published