VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Maalauskilpailu Talvi 2021

Posted by Kryptan Ghouli on

Pidemmittä puheitta pistetään maalauskilpailu päälle. Aihe vapaa. Voit osallistua esimerkiksi isolla figulla (lohikäärme, Warhammer knight), joukkiolla (kokonainen armeija, kill team), tai yksittäisellä figulla. Fiilis ja yleisön äänestys ratkaisee.

Osallistu näin:

 1. Huikkaa kommentteihin hep! Postaa someen (Instagram, Facebook) kuva figusta (tai figuista) minkä aiot maalata ja millä osallistua häshtägillä #kryptanmaalauskilpailu.
 2. Maalaa figu ja postaa valmiina someen samalla hästägillä. Voit myös kirjoittaa työllesi nimen ja vaikka pienen tarinan niin halutessasi.
 3. Ellet käytä IG tai FB, niin heitä figusta kuva krypta.tilaukset (at) gmail.com otsikolla MAALAUSKILPAILU ja nimesi tai nimimerkkisi, niin postaan sen IG puolestasi viimeisenä osallistumispäivänä.
 4. Aikaa maalata ja kuvata työ on 28.2. asti.
 5. 1.3. Kryptan blogiin tulee äänestys. Äänestysaikaa on 7.3. asti.
 6. Eniten ääniä saanut voi valita yhden paketin alla olevasta kuvasta! Sen jälkeen kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kuka saa vielä jäljelle jääneistä yhden. (Lähetys ja toimitus ilmainen Suomessa. Kulut ulkomaille maksaa vastaanottaja). Nämä ovat tuotepoistoja, eli viivakoodit puuttuu.

Ei muuta kuin suti heilumaan!

11 comments


 • hep!

  Jarkko Suominen on

 • Mukana!

  Miko Lundberg on

 • Hep!

  Turo Santikko on

 • Hep!

  Matt House on

 • Hep!

  Miko Lundberg on

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published