VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan kanta-asiakkuus ja KryptaVIP - etuja sinulle!

Posted by Daniel Neffling on

Kryptan kanta-asiakkaana saat nyt ostoksistasi etuna Kryptakreduja. Jokaisesta käyttämästäsi eurosta (poislukien toimituskulut) verkkokaupasta tai 25€ ylittävistä summista saat yhden Kryptakredun per euro!

Kryptakredut kirjautuvat automaattisesti sähköpostiisi sidotulle asiakastilille.

Kun Kryptakreduja on kertynyt tarpeeksi asiakastilillesi, voit lunastaa ne alennuksena ostoksesta. Mitä enemmän Kryptakreduja keräät, sitä parempi alennus on!

Jos sinulla on jo tili Pelikryptan verkkokaupassa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Alat saada automaattisesti etuja itsellesi. Jos haluat kanta-asiakkaaksi, voit helposti tehdä tilin Kryptan sivuilla tai käydä myymälässä pyytämässä sellaista.

Verkkokaupassa tilin voit luoda ostostesi yhteydessä tai klikkaamalla painiketta oikeassa alakulmassa. Samaisesta valikosta näet sisäänkirjautuneena nykyisen Kryptakredujen määräsi, mikä on seuraava palkkiosi ja miten niitä Kryptakreduja oikein kertyy.

Ja mikä parasta, tämä Kryptan kanta-asiakasohjelma on sinulle täysin maksuton kiitos kaikille aktiivisille ja palaaville asiakkaille. Uusille ja vanhoille. Eikä siinä vielä kaikki, Kryptalta et saa roskapostia - edes kanta-asiakkaana!

Kryptakreduilla alennuksia ja etuja

Kryptakreduja voi vaihtaa alennuksiin:

  • 200KK = 5€
  • 300KK = 10€
  • 500KK = 20€

Kryptakreduilla voi maksaa myös pelipöydän ja KryptaVIPin.

100 Kryptakredulla voi lunastaa yhden Magic The Gathering Friday Night Magic osallistumisen.

Pelipöydät ja KryptaVIP

Pelipöytävaraukset tehdään edelleen Game For -sovelluksen kautta. Pöytävarausten hinnoittelu muuttuu ja tilalle tulee pelipöytämaksu tai kuukausittainen KryptaVIP.

Pelipöydän varaus maksaa 5€ per pöytä. Vaihtoehtona on kuukausittainen KryptaVIP.

KryptaVIPin hinta on 10€ tai 300 Kryptakredua, ja se oikeuttaa pelipöytien varaukseen kuluvan kuukauden aikana.

KryptaVIP+ maksaa 15€ tai 400 Kryptakredua ja oikeuttaa lisäksi ilmaiseen kahviin/teehen kuluvan kuukauden aikana.

KryptaVIP+ on automaattinen asiakkaille, jonka tilillä on alkavan kuukauden ensimmäisenä päivänä 1500 Kryptakredua.

KryptaVIP antaa myös muita etuja, esimerkiksi turnausalennuksia.

Pelipöytämaksun ja KryptaVIPin voit lunastaa Pelikryptan kassalta. KryptaVIPille on oma lista, joten sinun ei pidä huolehtia sen enempää asiasta lunastuksen jälkeen.

Erikoislahjakortit

Kuten kaikki lahjakortit, myös erikoislahjakortit käyvät kaikkiin Kryptan tuotteisiin ja palveluihin. Erikoislahjakorteilla voit päättää, mihin ostoksiin Krypta käyttää niiden tuotot. Erikoislahjakorteilla rahoitetaan nopeat hyllyntäydennykset suosituimpiin ja kuluvimpiin tavaroihin.

Erikoislahjakorteista saat myös Kryptakredut normaalisti. Erikoislahjakortteja ovat:

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published