VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Krypta International Tabletop Dayssä Porin nuokkarilla

Posted by Daniel Neffling on

https://geekandsundry.com/international-tabletop-day-april-28-2018/

International Tabletop Day (ITTD) on kansainvälinen pöytäpelaamisen juhlapäivä, missä koko päivä on pyhitetty pelaamiseen. Porin Pöytäpeliseura Pöllökarhut järjestää ohjelmaa kaikille pelaajille ja pelaamisesta kiinnostuneille Porin nuokkarilla 28.4. kello 12:00 - 21:00. Tiedossa on paljon erilaista ohjelmaa ja pelailua ohjatusti ja itsenäisesti kaveriporukoille tai peliseuraa etsiville.

Pelikrypta on menossa mukana järjestäen omaa ohjelmaansa tapahtumassa!

Pelikryptan ohjelma

Malifaux. Malifauxia pääsee pelailemaan ja kokeilemaan koko päivän ajan. Paikan päällä on upea maasto ihailtavaksi ja kokeiltavaksi. Kokeneet pelaajat ovat tervetulleita ottamaan mittaa toisistaan, mutta myös aloittelijat pääsevät kokeilemaan ja nauttimaan tätä taktista steampunkkia, kauhua ja magiaa yhdistävää miniatyyripeliä.

Warhammer 40.000. Siellä missä tapahtuu, siellä soditaan! Krypta kutsuu kaikki Warhammerin pelaajat liikuttelemaan armeijoita tapahtumaan. Sen lisäksi myös aloittelijat pääsevät tutustumaan ja kokeilemaan peliä, mikä sijoittuu synkkään tulevaisuuteen missä ei ole kuin sotaa.

Osallistu taisteluihin tai tule katsomaan miltä peli näyttää. Käytössä on yksi pöytä, mihin mahtuu kerralla niin monta komentajaa armeijoineen kuin mahtuu. Suosittelen noin 50 Power Levelin armeijoiden käyttöä. Peliä pääsee kokeilemaan vaikka suoraan lennosta!

Magic The Gathering: Roskadrafti. 5€ osallistumismaksu, palkintoja.
Satunnaisista roskakorteista tehtyjä viidentoista kortin nippuja, millä pelataan kolmen kierroksen drafti. Tässä ei metalla ole paljon käyttöä, kun ei voi yhtään tietää mitä roskia ja helmiä nippuihin on piilotettu. Todennäköisesti enemmän roskia... siitähän se nimi tulee.

Tule siis draftaamaan itsesi voittoon korteilla, mitkä on raavittu kasaan Kryptan roskalaatikosta.

Roskadrafti alkaa kello 12:45.

Magic The Gathering Modern. 5€ osallistumismaksu, palkintoja.

Normaalien sääntöjen mukaan Modernia korttimittelöä.

Modern alkaa kello 17:00.

Myyntipöytä. Kryptalla on tapahtumassa pieni myyntipöytä, missä nimenomaan aloitteleville pelaajille sopivaa sisältöä mukaan kaapattavaksi. Koko valikoima löytyy tietysti myymälästä ja täältä verkkokaupasta. Krypta myös mielellään auttaa peleihin liittyvissä kysymyksissä ja kuuntelee sun juttuja sun hahmoista.

Tapahtuman koko ohjelma löytyy Pöllökarhujen sivulta:
http://porinpoytapeliseura.blogspot.fi/p/international-tabletop-day-2018.html

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published