VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Krypta + Discord sekä MtG FNM + Arena tiedotus

Posted by Kryptan Ghouli on

Nykyisen tilanteen takia Wizards Of The Coast tekee kovasti töitä, ettei paikalliset MtG peliyhteisöt hajoa tai eristy. Siksi Wizards yhdistää pelikaupan, virtuaalisen sosiaalisen kanssakäymisen sekä MtG Arenan. Pelikrypta seuraa Wizardsin oheistusta ja suoritusta, ja luo heidän avulla virtuaalisen pelaamisympäristön, kunnes liike voi operoida jälleen normaalisti pelien järjestelyyn.

Uusi Kryptan Discord kanava

Pelikrypta on luonut Discord-kanavan sekä viesti- että äänikeskusteluihin. Tätä käytetään myös toistaiseksi perjantain virtuaalisten FNM järjestämiseen pelaajien kesken.

Kryptan Discordia voi käyttää myös muuhun pelikeskusteluun (myös äänellä) ja vaikkapa roolipelaamiseen! Käy tsekkaamassa!

https://discord.gg/bU68YGu (Linkki on voimassa kunnes ekat venäläiset spämmibotit sen löytävät).

MtG FNM Arenassa

Seuraavat kolme viikkoa Wizards Of The Coast järjestää MtG FNM pelit Arena pelissä tietokoneille. Voit osallistua peleihin näin:

  1. Pelaa event (häviö tai voitto ei merkitse, vain pelaaminen)
  2. Ota screenshot eventtisivusta
  3. Postaa kuva siitä Kryptan Discord-kanavaan #lfg-mtg
  4. ????
  5. PROFIT!!! Saat Kryptalta koodin, millä saat virtuaalisleevet Arenaan

Tässä on toistaiseksi miten Wizards tukee meitä kivijalkakauppoja näiden rajoittavien tekijöiden aikana.

Kryptan FNM + virtuaalitodellisuus?

Pelikrypta kehittää keinoa pelata FNM toistaiseksi kotisohvilta. Siis ihan oikea FNM, missä osallistumismaksut, boosteripalkinnot ja promopussit jaossa. Näistä voit tulla keskustelemaan ja ideoimaan Discordin "#lfg-mtg tekstikanavaan, tai liittyä chättäilemään MTG Puhekanavaan.

Keksitään yhdessä Kryptan pelaajien yhteisönä hyvä ratkaisu tähän. Resurssini yksin eivät riitä kotisohvamätkyturnauskommuunin rakentamiseen. Tulkaa siis mukaan rakentamaan alusta peleille ja sille hengailulle virtuaalisesti, mitä tällä hetkellä ei pysty fyysisesti paikan päällä tekemään.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published