VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.



Krypta 2.0 avajaiset 2.11.

Posted by Daniel Neffling on

Pelikrypta muuttaa suurempiin tiloihin Porin Koivulaan osoitteeseen Koivulantie 13. Paremmat kulkuyhteydet ja huomattavasti laajemmat ja avarammat tilat ja hulppea parkkipaikka ottavat asiakkaita taas vastaan 1.11. alkaen.

Myymälän valikoima laajenee ja myöskin pelitilat väljistyvät ja pöytämäärä kasvaa. Kaikki on siis parempaa!

Perjantaina 1.11. tosiaan ovet aukeavat normaaliin toimintaan. Järjestettyä ohjelmaa on heti tiedossa Magic The Gathering FNM Modernilla kello 17 alkaen. 10€ sisäänpääsy ja palkinnoksi Modern Horizons -boostereita. Ja tietysti promopusseja top 4.

Magic The Gatheringia pääsee myös kokeilemaan ja pelin rikkaaseen maailmaan ja mekaniikkaan perehdytetään. Halukkaille ilmainen demopakka (niin kauan kuin tavaraa riittää).

Illalla kello 20:00 pelataan X-Wingiä tuttuun tapaan. Tällä kertaa 50 pisteen Furballia. Peliin voi liittyä kuka tahansa, aluksia on ja peliin opetetaan.

Lauantaina 2.11. Kryptalla pidetään koko päivän naamiaiset ja vapaata pelailua! Naamiaisissa asu on vapaa, joten voit tulla juuri sellaisessa cosplayasussa, hirviönä tai kreivittärenä kuin itse haluat. Kahvia ja pikkupureskeltavaa tarjolla.

Warhammer 40.000 ja AoS saavat suuret "tuplapöydät", joten isommat pelit pyörivät koko päivän. Tuo siis armeijasi paikalle ja osallistu sotaan!

Esillä Middle-Earth Fantasy Battle Game -dioraama, ja ehkä siinä pääsee noppaakin heittelemään...

Toiseen maailmansotaan sijoittuvaa Bolt Action -miniatyyripeliä pääsee myös katsomaan ja kokeilemaan kello 16-20 aikana.

Magicia pelataan Brawlina kello 16 alkaen. 5€ osallistumismaksu. 1.5 pussia palkintopooliin. Jokaiselle osallistujalle promo + top 3 superpromot!

Roolipeliä Lamentations Of The Flame Princess kauhuteemalla vetää pelinjohtaja Jussssi kello 16-20. Mukaan mahtuu 5 uhria... siis pelaajaa.

Lautapeleille ja keräilykorttipeleille on myös tilaa, joten tule pelaamaan juuri sitä peliä mitä itse haluat!

Kaikkiin peleihin ja aktiviteetteihin voi huudella kommentteja ja kiinnostumisia alle! Toiveita pyritään huomioimaan ja pelaajille varaamaan paikkoja.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published