VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kauhuviikko 31.10 - 4.11.

Posted by Daniel Neffling on

Halloween, pyhäinpäivä, pimenevät illat... Krypta rakastaa syksyä ja kauhua! Siksipä juhlistetaan kaikkea kamalaa ja kammottavaa koko viikko!

Keskiviikko 31.10.

Torstai 1.11.

MtG Ironman (Legacy) turnaus. 5€ sisään. Normi meno, paitsi gravelle menevät kortit revitään kappaleiksi välittömästi. Pakan koon kannattaa olla siinä 120 kortin paikkeilla ellei enemmänkin, jos aikoo selvitä koko illan... Kun pakka ehtyy, se on siinä sitten. Normi SWISS, droppiin ne joiden pakat on silppua.

Perjantai 2.11.

MtG Standard turnaus. 5€ sisään. Normi meno.

Age Of Sigmar Inferno. Kaksi yhdistettyä pöytää - yksi iso tanner. Niin monta pelaajaa kuin haluaa. Hyvät vastaan pahat. Ei pisteitä, otat figuja niin monta mukaan kuin haluat, ja pöytään deployaat niin monta kuin on siistiä. Rule of cool pätee, ei optimointianalointi. Pelipöydällä on objectiveja, joita hallitsemalla hyvät (Order, Destruction) ja pahat (Death, Chaos) hallitsevat maailmaa. Yksi pelaaja voi ottaa useammankin armeijan mukaan, pelaa sitten eri puoliakin tarvittaessa. Osallistumismaksu 5€ käsittää järjestämisen.

Lauantai 3.11. HÖRHÖJEN PÄIVÄ

Kryptaan ei ole asiaa, ellei ole naamiaisasuste päällä! Ovelta voit ehkä jotain pientä ostaa, mutta jalallaan sisälle ei saa astua kuin friikit, hörhöt, epäkuolleet, muumiot, ihmissudet, hullut tiedemiehet, ninjat, hammaslääkärit, asianajajat ja muut kammotukset ja oudotukset.

Lisäksi pidetään nyyttärit, eli jokainen voi tuoda jotain naposteltavaa tai juotavaa (sipsejä, itse tehtyä fetapinaattipiirakkaa tai mansikkamehua ihan esimerkkeinä) ja vastavuoroisesti saa pöydältä syödä herkkuja.

Erilaisten lautapelien pelailua! Kauhuaihe on plussaa, mutta pelailu on siitä nasta juttu, että mikä vain on kivaa. Lainaa Kryptan hyllystä tai ota omasi mukaan. Tule löytämään pelikavereita tai tuo oma porukkasi.

Sunnuntai 4.11. ZOMBIEROOLIPELAAMISTA

Koko päivä kello 12-18 pelataan roolipeliä Tropes: Zombie Edition. Peli on hyvin helppo oppia, säännöiltään yksinkertainan ja sopii vasta-alkajillekin. Peliin voi liittyä missä vaiheessa tahansa (uusiin selviytyneisiin voi törmätä yllättävissäkin paikoissa) ja pelistä voi poistua koska vain (zombit voivat käydä kimppuun missä tahansa ilman varoitusta). Peli on luonteeltaan mustaa huumoria ja verta.

Sunnuntaille on myös sattunut Netrunner-liigan neljäs peli. Lisätietoa liigasta löytyy osoitteesta:
https://pelikrypta.fi/blogs/news/netrunner-liiga-v-0-1

UHRILAHJOJA

Krypta alkaa ottamaan vastaan Uhrilahjoja heti keskiviikkona. Uhrilahjat voivat olla mitä tahansa mikä ei mätäne tai homehdu (ainakaan heti), on ehjää ja puhdasta eikä aiheuta tauteja. Uhrilahjaa vastaan voi ottaa toisen uhrilahjan itselleen (heti tai myöhemmin).

Kaikki Uhrilahjat mitkä viikon jälkeen jäävät Kryptalle, Krypta pitää ja tekee niillä mitä haluaa. Jakaa palkintoina, myy kauhealla voitolla, lahjoittaa hyväntekeväisyyteen tai lähettää toiseen ulottuvuuteen demoneille kummasteltavaksi.

HALUATKO JÄRJESTÄÄ KAUHEUKSIA?

Ota yhteyttä Kryptaan, ja katsotaan mitä sovitetaan ja mihin väliin!

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published