Pelikrypta - täyden palvelun pelikauppa

news

Joulukuun tarjoukset!

Daniel Neffling

Tags Tarjoukset

Varaslähdön joulun tarjouksiin otti Yu-Gi-Oh! -poistomyynti. Tässä lista kaikista joulukuun tarjouksista. Joka työpäivä (tiistaista sunnuntaihin) kun Krypta on auki, tulee uusi tarjous tähän blogiviestiin!

Kannattaa siis seurailla, mitä kaikkea tulee olemaan tarjolla.

  • Tiesitkö, että sekä uudessa Magic The Gathering Gift Packissa että Uusissa Planeswalkers-dekeissä tulee mukana koodit, millä saat MtG Arenaan pakkauksen kortit käyttöösi? Nyt saatkin mukavana combona ostaessasi yhden Gift Packin ja vähintään yhden Planeswalkers deckin 10% alennuksen molemmista tuotteista verkkokaupassa ja myymälässä koodilla MTGARENA.
  • Malifaux ja satunnaiset muut miniatyyripelijutut vaativat raivausta. Joten, ostaessasi neljä näitä, saat -50% alennuksen ostoksestasi. Vähän kuin osta kaksi saa kaksi! Klikkaa tänne, niin koodi on valmiiksi syötettynä kun hyppäät kassalle: https://pelikrypta.fi/discount/MALIJAMUUT?redirect=%2Fcollections%2Fother-miniature-games
  • Kaikki loput Android: Netrunnerit hyllystä -30%. Tästä linkistä koodi valmiina kassalla. Tai näppäile NETRUNNER. https://pelikrypta.fi/discount/NETRUNNER?redirect=%2Fcollections%2Fffg-living-card-games-lcg
  • Nyt kun tänään Necromundaan ilmestyi kovakantinen sääntökirja ja Gang War -kokoelma, niin pistetään loput hyllyssä olevat Gang Warit -50% myyntiin. Kassalla koodi GANGWAR.
  • Tänään sen kunniaksi, että on Star Wars Legion -pelipäivä, pistetääs coresetti loppukuun ajaksi alennukseen! Se lähtee nyt 80 Eurolla (Kryptan normihinta 90€). Eikä tarvita mitään alennuskoodeja! Hinta laskettu tuotteesta valmiiksi.

Older Post Newer Post


Leave a Comment

Please note, comments must be approved before they are published