Ennakkotilaa nyt: D&D Mythic Odysseys Of Theros

Dungeons & Dragons, Ennakkotilaukset -

Ennakkotilaa nyt: D&D Mythic Odysseys Of Theros

Magic The Gatheringin maailaan sijoittuva Mythic Odysseys Of Theros saapuu Dungeons & Dragons roolipelille lähdekirjana heinäkuun 21. päivänä. Voit jo nyt tilata eepoksen Pelikryptalta. Ennakkotilaajan etuna saat heti -50% alennuskoodin D&D Beyond kauppaan digitaaliselle versiolle, mikä ilmestyykin jo 2.6. Koodeja on jaossa 20 kappaletta asiakkaille, jotka ostavat opuksen nyt ennakkoon tai ilmestymisen jälkeen joko verkkokaupasta tai suoraan myymälästä.

Sen lisäksi ensimmäiset kaksi D&D fania jotka tilaavat Mythic Odysseys Of Therosin ennakkoon saavat julkaisun yhteydessä lahjaksi kiitoksena upean kartan neljästä kirjassa esitellystä avainalueesta! Tämä hieno kartta on kaksipuolinen ja kooltaan 13x19 tuumaa. Se on myös laminoitu, joten taulutussilla voi tehdä ja pyyhkiä merkintöjä pelin kuluessa.

Kryptalla on tarjolla ennakkomyynnissä rajoitettuna kaksi kappaletta vaihtoehtoisella taiteella olevaa kirjaa ja rajoittamattomasti normaalia painosta. Normaali painos toimitetaan asiakkaille tilausjärjestyksessä. Otathan huomioon, että jos tilausmäärä on suuri, osa kirjoista pystytään toimittamaan vasta julkaisupäivän jälkeen.

Ennakkotilaamaan pääset omasi Kryptan suoraan Kryptan myymälästä tai verkkosivuilta: 

https://pelikrypta.fi/collections/tulossa-coming-soon/d-d-adventures

 

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published