VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Elokuun maalauskilpailu: Kaaos

Posted by Daniel Neffling on

Minulla on hallussani avaamaton setti Chaos Space Marineiden taidekortteja, ja ajattelin laittaa ne jakoon. Mutta ei se ihan niin helppoa ole, että vain heittäisin ne jollekin ensimmäiselle, joka niitä pyytää. Ehei. Haluan nähdä kaaosta!

Eli jos haluat mahdollisuuden voittaa tämän korttisetin, niin lähetä Kryptalle kuva maalaamastasi Games Workshopin miniatyyristä, missä kaaos on vahvasti läsnä. Miniatyyristä tulee suurimman osan (75%) olla Games Workshopia. Miniatyyri saa olla kuitenkin kitbashatty. Jos sinulla ei ole sopivaa figua, Krypta auttaa mielellään tilauksessa (-10% OVH kaikille GW-tuotteille). Tilaus kannattaa tehdä 5.8. mennessä, että tuote/tuotteet ehtivät ajoissa ennen kilpailun päättymistä.

Lähetä kuva figusta Kryptan sähköpostiin viimeistään 26.8. otsikolla ELOKUU KAAOS. Voittaja arvotaan kaikkien hyvien* töiden kesken. Kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netissä esittelymielessä.

Vinkkejä figukuvaamiseen löytyy Warhammer Communitystä. Kryptalla on käytössä valokuvakoppero, mitä saa myös käyttää.

*Mikä on "hyvä" työ? Sellainen, mistä henkii kilpailun idea ja yritys.

PS: Jos olet ulkopaikkakuntalainen, Krypta lähettää kortit sinulle!

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published