Pelikrypta - täyden palvelun pelikauppa

news

D&D 5E Dungeoncrawl Extravaganza 26.8.

Daniel Neffling

Te (Epä)onnekkaat seikkailijat olette valittu Suur-varjokuningas Larlochin kryptaan testikappaleiksi useiden kuolemanansojen, suur-petojen ja ongelmanratkomistehtävien parissa.

Seikkailu on tarkoitettu tason 5 hahmoille, jonka voit luoda itse tullessasi paikanpäälle ajoissa tai valita useasta valmishahmosta.

Pelitapahtuma alkaa 26.8. klo 13 ja pelin pituus voi pelaajien etenemisnopeudesta riippuen vaihdella 3-4 tunnin väliltä.

Mukaan tarvitset vain läsnäolosi, mutta voit tuoda mukaasi jos satut omistamaan nopat tai oman pelaaja kirjan (Gm ghouli Jussi lainaa omaansa joten ei ole välttämättömyys).

Peli sopii yli 15 vuotiaille.

Peliin mahtuu kuusi pelaajaa. Ilmoittautumiset alle kommentteihin. Jos oikein kovasti haluaa pelata, mutta ilmoittautumiset on täynnä, kannattaa tulla paikan päälle kärkkymään jos vaikka sattuisi pääsemään peruutuspaikalle.

Roolipelien konsepti on hyvä tuntea, mutta aikainen kokemus pelaamiseen ei ole välttämätöntä.


Older Post Newer Post


5 comments

 • Voisihan tuota DeekkuDeetä tulla taas pelailemaan, kun viime kerrasta jäi sen verran hyvä maku suuhun. :D

  Vesa-Pekka Koivisto

 • Todellakin mukana, count me in. :)

  Mika Palomäki

 • Tulisin mielelläni. Nimi on Max ja DnD:tä en ole aiemmin pelannut (vetänyt peliä kolmesti, suostutellessani kavereita mukaan pelaamaan).

  Max

 • Mä haluun mukaan :D

  Meri Koskinen

 • Helou! Pelinjohtajan rooliin jämähtänyt pitkänlinjan D&D harrastaja kaipaa kipeästi sitä että pääsee itse pelaajan hommiin. Täten ilmoittaudun seikkailuun!

  Jaakko Koskinen

Leave a Comment

Please note, comments must be approved before they are published