VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Bolt Action -viikonloppu 15. ja 16. marraskuuta

Posted by Daniel Neffling on

Mikä on Bolt Action? Sotiin pohjautuva realistista kalustoa käyttävä peli, minkä säännöt ovat yksinkertaiset jättäen paljon tilaa pelaajan strategisille päätöksille. Me pelaamme Bolt Action -viikonloppuna toista maailmansotaa.

Mikä on Bolt Action -viikonlopun idea?

  1. Nauttia hyvästä pelistä
  2. Nauttia hyvästä seurasta
  3. Antaa mahdollisuus päästä tutustumaan peliin
  4. Esitellä pelliä
  5. Nauttia hyvästä seurasta (tämä kahteen kertaan, koska tärkeä pointti!)

Bolt Action -viikonlopun peleihin tuo eri listoja haluamissasi pisteissä; 250p, 500p, 750p ja 1000p. Näistä saamme tehtyä eri kombinaatioita eri peleihin ja skenaarioihin!

Tarkoitus on pelata mahdollisimman laadukkaita pelejä viihteellisesti ja "rule-of-cool" noudattaen. Pulp-henkiset vauhdikkaat tilanteet ja jännittävät strategiset päätökset ovat tärkeämpiä kuin historiallinen tarkkuus ja niuhottaminen.

Peliin pääsee tutustumaan joko katsoen sivusta, tai hypäten mukaan komentamaan yksikköä - tai vaikka useampaakin! Pelistä ei tarvitse tietää mitään, siihen kyllä opetetaan.

Kryptan hyvä kamu Sami-Marine on mukana menossa, ja pienenä asiantuntijana pelistä osaa kyllä opastaa näppärästi sen saloihin (minä esimerkiksi olen peliä oppinut häneltä).

Pelit alkavat perjantaina kello 16 ja jatkuvat yöhön asti. Lauantaina pelailu alkaa niinikään kello 16 ja jatkuu niin kauan kuin sisua komentajissa riittää.

Tervetuloa mielenkiintoisen pelin pariin!

Ai niin, loppuun pieni mainos. Krypta on Warlord Gamesin (mm. Bolt Actionin tekijä) jälleenmyyjä ja maahantuoja, joten kaikkea tähänkin peliin liittyvää saadaan tilattua. Verkkokaupasta löytyy tämän hetkinen valikoima:

https://pelikrypta.fi/collections/bolt-action

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published