VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.3.4. perjantaina jälleen Kryptan FNM At Home sekä MTG Arena + Discord turnaus

Posted by Kryptan Ghouli on

FNM At Home

Kuten hyvin tiedämmekin, liikkumista pitää vältellä ja varsinkin kokoontumiset ovat nyt rajoitettu ja kielletty. Siksipä Friday Night Magicista ei pääse Kryptalla toistaiseksi nauttimaan. Rannikon Velehot ovatkin sen verran ovelia, että keksivät tempauksen! Perjantaina kun pelaat Arenassa FNM At Home -tapahtumaa, saat läheiseltä pelikaupaltasi palkinnoksi virtuaalisleevet!

Näin osallistut:

  • Pelaa Eventtiä
  • Ota kuva tai screenshotti
  • Jaa se Kryptan Discordin kuviin, Instassa hashtageilla #pelikrypta ja #fnmathome tai Whatsappissa Kryptan Chillissä Chätissä. Muista lisätä kiva tervehdysteksti!
  • Saat viestinä Kryptalta koodin, millä aukeaa Arenassa virtuaalisuojat virtuaalikorteillesi!

Sama muuten toistuu vielä ensikin viikolla!

MTGA + Discord

Jälleen perjantaina klo 17 alkaen Discordin ja MTGA avulla pelataan turnaus. Lue infot täältä:

https://pelikrypta.fi/pages/mtga-esports-krypta

Formaattina Historikki. 5€ tapahtumalippu mikä oikeuttaa peliin osallistumisen ja lisää 1,5 pussia palkintopooliin. Top 3 promoboosterit ja kaikkien osallistuneiden ei palkintosijoille päässeiden kesken arvotaan "säälipussi", elikkäs promo sekin!

Palkinnot voi noutaa Kryptalta, tai 3€ hinnasta lähetänkin.

Pelaajia 6-16.

Samalla Krypta testailee uutta Wizards Event Reporteria, mikä on muuten ihan sika hieno verrattuna edelliseen Win95 teknologiaa käyttävän näköiseen ja oloiseen... virtuaalikapistukseen.

Jaa kamuillesikin tätä infoa, pistetään kunnon pelit pystyyn!

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published