[ARKISTOITU] Warhammer Age Of Sigmar: Alkavat armeijat turnaus 1.8.2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Turnaus sopii hyvin aloittelijoille, että kokeneemmillekin komentajille. Turnaukseen osallistumalla pääsee hienosti myös aloittelemaan uutta armeijaa, sillä listat eivät ole kovinkaan suuria. Pelaamisessa myös avustetaan tarpeen mukaan sääntöjen osalta, joten raudan luja Warhammer-kokemuskaan ei ole välttämätön, kunhan sääntöjen peruskäsitteet ja perussäännöt ovat hallinnassa.

Turnaus on harrastelijamainen ja kasuaali. Ei kilpailullinen ja vakava. Hienot pelitilanteet ja yhteisöllisyys on tärkeämpää tässä kuin kilpailullisuus ja vakavuus.

Osallistuminen:

OSALLISTUJAMÄÄRÄ: 3-12

KELLOAIKA: 12:30 - 19 lauantaina 1.8.2020

PELIKIERROSTEN MÄÄRÄ: Neljä. Kierroksessa neljä vuoroa / 1.5 tuntia peliaika. Tasatilanteessa extrakierros. Jos pelaajamäärä on pariton, Krypta hyppää mukaan komentamaan hurjia petomiehiään, joten kukaan ei joudu olemaan pariton yhtäkään kierrosta.

ILMOITTAUTUMISET: Alle kommentteihin ennakkoon (kommentit seulotaan, joten ei ilmesty sivulle automaattisesti). Peruthan ajoissa, jos tiedät, ettet pääsekään! Myös varasijat.

OSALLISTUMISMAKSU: Tapahtumalipun hinta 15€ palkintoihin + vapaaehtoinen tippi turnauksen järjestämiselle.

TAPAHTUMA: Valmiit pelipöydät, pari laina-armeijaa, kahvitarjoilu, pikkunaposteltavaa talon puolesta. Myynnissä virvokkeita ja snäksejä. Mikro ja vedenkeitin löytyy. Vieressä kattava ruokakauppa ja kebab-pizzeria.

Armeijan koostaminen:

Armeijan pistemäärä on 850 sisältäen yhden Start Collecting! paketin. Start Collecting! paketin sisällön pitää olla paketin mukainen, eli proxyt ja modaukset eri modeleiksi kuin paketista eivät käy osana Start Collecting! osiota. Loppupistemäärän voi täyttää sääntöjen mukaisesti haluamillasi joukoilla. Pisteet Pitched Battle Profiles 2020 (General's Handbook 2020) mukaisesti.

Yksi Battleline riittää.

Armeijan tulee olla maalattu perustasolle (värit, base tekstuurilla tai muuten siisti tyylin mukaan). Miniatyyrit voivat olla vaihtoehtovalmistajienkin, jos ne selkeästi esittävät sitä, mitä niiden pitäisikin esittää. WYSIWYG.

Faction sceneryt eivät ole käytössä, kuten eivät listan pistemäärän ulkopuoliset miniatyyrit (summonoitavat yms.).

Armeija jaetaan kolmeen eri "Contingentiin". Näitä ovat "Spearhead, Main body" sekä "Rearguard". Ne tulevat skenaarion kuluessa eri aikaan kentälle (vrt. Warcry).

Pisteytys:

Major Victory 5 pistettä, Minor Victory 3 pistettä, Draw 1 piste. Tasapeleissä lasketaan Victory Pointsit tiebreakereina.

Skenaariot:

Kaikki skenaariot ovat General's Handbook 2020:sta Meeting Engagement osiosta.

 1. The Borderline (sivu 94)
 2. Changing Priorities (sivu 97)
 3. The Centre Ground (sivu 92)

Palkinnot:

 • Huippukomentaja (Turnauspistevoittaja)
 • Tuhon kylväjä (Eniten vihollisen yksiköitä tuhonnut)
 • Pasifisti (Vähiten vihollisen yksiköitä tuhonnut)
 • Diplomaatti (Äänestyksessä mukavin pelikumppani)
 • Keskinkertainen kommeltaja (Ei suorittanut palkintoja)
 • Kullalla kuorrutettu (Äänestyksessä komein armeija)
 • Onnekas (Arvonnassa yksikköpaketti omaan armeijaan, arvo max. tarjoaa Pelikrypta 40€)

Palkintopooliin vaikuttaa osallistujamäärä. Turnaus on kasuaali, joten kaikki saavat jotain pientä. Turnauspistemääräinen voittaja ei automaattisesti vie leijonanosaa potista!

3 comments


 • Osallistun

  Olavi Haila on

 • Osallistun (pieni varaus)

  Henri iltanen on

 • Osallistun

  Jarkko Suominen on

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published