Vaihdoimme Baldur's Gate 3 ja saatiin Arcanine

Vaihdoimme Baldur's Gate 3 ja saatiin Arcanine

Pelikrypta ei ole erikoistunut videopeleihin. Muutama laadukas niitä on hyllyssä myyntitilillä tai vaihdossa tullut, mutta emme niille markkinoille ole astumassa lähiaikoina sen enempää.

Tänään meille tultiin tarjoamaan tosi siistiä Pokémon TCG korttia. Kyseessä vanhempi Arcanine ja tosi hyvässä EX-kunnossakin. Vaihdossa mieluiten näitä lunastamme, ja niin teimme nytkin.

Mutta vaihdossa ehdotettiin ottaa Baldur's Gate 3 PC:lle Steamin kautta. Eihän se mahdotonta ole. Ei muuta kuin äkkiä mentiin lunastamaan koodi ja lähetettiin se maksuna tästä kiinnostavasta keräilykortista.

Periaatteessa kun tässä ollaan myös kaupan lisäksi harrastajan roolissa mikä tahansa voi olla kiinnostava esine ja mikä tahansa voi käydä valuuttana. Joten jos sinulla on jotain mielenkiintoista mitä haluaisit vaihtaa tai muuten hieroa kauppoja niin ota ihmeessä yhteyttä. Ei me luvata, että kaikki kelpaa mutta lupaamme olla aina kiinnostuneita! Ja me ollaan monta erikoisempaa juttua pyynnöstä etsitty ja metsästettykin out of print peleistä aina Beybladeihin Japanista!

Ja tuosta Arcaninesta otamme vastaan järkeviä tarjouksia kyllä! Löytyy myös suoraan ostettavaksi Cardmarketistamme.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti