Tilataan yhdessä Green Stuff Worldia!

Tilataan yhdessä Green Stuff Worldia!

 

(Huom! Tilausalennuksen hintaa korjsttu alaspäin, nyt -15%)

Green Stuff World, tuo miniatyyriharrastajan askartelukauppa kuuluu Pelikryptan valikoimaan. Alkaa hyllytilanne näyttää siltä, että täydennystä tarvitaan. Joten, tilausta pistetään sisään.

GSW minimitilaus on kohtalaisen suuri, joten kaikki tilaukset mitä te haluatte tähän mukaan auttavat suuresti myöskin hyllyvalikoimaa. Kryptan tapana on ollut laittaa 100% GSW tilauksien voitosta hyllyvalikoimaan tilausta tehdessä. Eli ihan oikeasti tilaamalla meidän kanssa autat tosi paljon!

Annetaan vielä GSW ohjehinnoista -15% tilausetu ja tietysti säästät toimituskulut Espanjasta Suomeen. Vitosella lähtee Kryptalta sinne sinun luolaasi sitten paketti.

GSW on tullut paljon kaikkia jänniä uutuuksia, mitä tännekin on sitten tulossa. Joten, pistetään tilausta menemään!

Homma toimii näin:

  1. Tsekkaa GSW sivuilta huikeaa askartelutavaraa: https://www.greenstuffworld.com
  2. Lähetä krypta.tilaukset gmailiin haluamasi tuotteet linkein tai tuotenumeroin
  3. Saat tilauslaskun, minkä voit maksaa yleisimmillä maksuvälineillä, jopa tänne paikan päälle käteisellä
  4. Odota tilauksesi saapumista

Jos et suoraan nyt tiedä mitä haluat, voit myös ostaa Kryptan lahjakortin. Lahjakortin voit käyttää tietysti ihan mihin haluat, mutta jos haluat nimenomaan kohdistaa sen GSW tilaukseen, niin voit kirjoittaa toiveesi lisätietoihin. Lahjakortit löytyvät täältä: https://pelikrypta.fi/collections/lahjakortit-gift-cards/products/gift-card

Lähetä Kryptalle ja maksa tilaus 19.8. mennessä, niin se käsitellään.

Pienellä pelikaupalla on niin kauhean monta asiaa, mitä pitää olla hyllyssä, mitä on hyvä olla hyllyssä, mitä on hyvä olla julkaisupäivänä, mitä olisi mukava olla valikoimassa, ja mitä haluaisi myydä huvikseen. Games Workshopin tuotteet ovat jokaviikkoinen uutuus. Nyt on se hetki, kun hommataan Green Stuff Worldia!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti