Terveys nyt ja valoisa tulevaisuus

Hei! Olen pitänyt sosiaalisesta mediasta harmillista postaustaukoa, kuten tiedottelustakin. On ollut älyttömän kiireinen kuukausi. Tapahtumia, uuden myymälän perustamista yrittäjä Heikin kanssa Ikaalisiin, normaalit tilaukset minkä määrä kasvanut, kaikki ilot ja haasteet.

Samaan aikaan olen sairastellut. Sen verran ikävästi, että kirjaimellisesti kaikki energiani on mennyt siihen, että pyöritän kauppaani. Pahoittelen suuresti, jos tilauksissa on ollut hiukan enemmän viivettä, tai en ole ihan niin nopeasti vastannut kyselyihin. Teen ihan parhaani ja kaiken energiani mukaan samalla kun toivun.

Jos sulla on sellainen olo, että joku tilaus on mennyt vahingossa ohi, tai ei olla johonkin kysymykseen reagoitu niin laita viestiä ja tarkistellaan ja korjaillaan tilannetta. Ja me ei missään nimessä olla kyllästytty tai hidastuttu tai unohdettu somea. Ei vaan olla nyt yksinkertaisesti vaan jaksettu, sillä olen joutunut priorisoimaan jaksamiseni yrityksen pyörittämiseen kaiken kivan sijasta.

Olen toipumassa hitaasti. Teen parhaani. Lääkitys pärisee ja toipuminen käynnissä. Se vain on kaikessa tässä kiireessä ja tekemisessä hieman hidasta. Kohta taas kuvioissa täysin energioin!

Ja hei, tässä samalla ollaan Heikin kanssa tuonne Ikaalisiin rakennettu vielä kauppaa. Ja mikä tulee olemaan tietty tosi hieno lisä, niin meidän valikoimamme kasvaa isosti, kun kahden kaupan inventaario yhdistyy! Eli tilatessasi Pelikryptan verkkokaupasta saat kätsysti samoin postikuluin kahden kaupan valikoiman ostoskoriin. Ja Ikaalisiin tulee vielä törkeän hienot peli- ja hengailutilat, mikä on Pelikryptan se iso juttu ollut alusta asti (vaikka aloitettiin kioskista ja ne ei olleet hienot ja isot tilat muuta kuin ajatuksena ja tulevaisuuden haaveena). Tästä tulee sitten vielä enemmän infoa erikseen.

Mutta, sitten tähän juustoiluun. Kiitos kaikille, että minun puolitehoisuudesta huolimatta olette ostelleet, tilailleet, kyselleet. En ole ollut parhaimmillani ja olen halunnut välttää sen ääneen sanomista. En ole halunnut osoittaa heikkoutta, mutta nyt sen sanon ääneen, sillä se on vaikuttanut työhöni.

Leuka pystyyn, jatketaan, ja kryptailemisiin! Pian ollaan isosti kuvioissa, itte minä energiat ladattuna ja terveenä loistaen.
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti