Ilmainen toimitus kotimaassa yli 150€ ostoksille!

Praecon V [25. - 26. 2023]

Jo viides Praedor roolipelin virallinen con pidetään Pelikryptalla. Jälleen kaksi päivää erilaista tapahtumaa, pelaamista ja yhdessäoloa. Tule mukaan nauttimaan loppukesän lämpimimmästä tapahtumasta. Osallistuminen on maksutonta, mutta voit suorittaa 10€ vapaaehtoisen osallistumismaksun tapahtuman tukemiseksi.

https://pelikrypta.fi/products/praecon-v-vapaaehtoinen-tapahtumalippu

Tapahtumajärjestäjäksi?

Haluatko vetää peliä, esittää, esiintyä? Ota yhteyttä ja keskustellaan. Praecon toivottaa tervetulleeksi erilaisia tapahtumanjärjestäjiä ja näytteillepanijoita.

Praeconissa on ollut edellisinä vuosina mm. sarjakuvan julkkarit, noidan myyntipöytä, viikinkien varusteita esillä, videopelejä, viikinkitaistelua, miniatyyripelaamista, roolipelaamista, esitelmä, tattoo walk-in...

PERJANTAIN ETKOT

Perjantaina pidämme Praeconin etkot. Ne alkavat kello 17:30 Magic The Gatheringin FNM-turnauksella ja jatkuvat keskiyöhön kevyen pelaamisen ja keskustelun merkeissä.

LAUANTAIN TAPAHTUMAPÄIVÄ

Lauantaina on tiedossa monenlaista mielenkiintoista tapahtumaa. Tämä lista päivittyy sitä mukaa, kun tapahtumanjärjestäjiä tulee ja heidän infonsa panoksestaan selkenevät.

Henri / Dark Art Tattoo: Toimin harkkarina Dark Art Tattoo studiolla Porissa. Teen tapahtumaan muutamia valmiita flash malleja joista valita tai halutessasi voit tuoda valmiin mallisi. Walk-in tatuoinnit ovat kooltaan pieniä - keskikokoisia joiden hinnat kuvasta riippuen 50-150e. Suosittelen miettimään mustavalkokuvia mutta otan myös muutaman eri värin mukaan.

 

 


Leave a comment