Praecon V [25. - 26.8. 2023]

Praecon V [25. - 26.8. 2023]

Jo viides Praedor roolipelin virallinen tapahtuma pidetään Pelikryptalla. Jälleen kaksi päivää erilaista tapahtumaa, pelaamista ja yhdessäoloa. Tule mukaan nauttimaan loppukesän lämpimimmästä tapahtumasta. Osallistuminen on maksutonta, mutta voit suorittaa 10€ vapaaehtoisen osallistumismaksun tapahtuman tukemiseksi.

https://pelikrypta.fi/products/praecon-v-vapaaehtoinen-tapahtumalippu

Facebookissa ryhmä: https://www.facebook.com/groups/6801974343160314/

Myös Pelikryptan Discordista löytyy lanka Praeconille: https://discord.gg/2jG7mJUbmX

Tapahtumajärjestäjäksi?

Haluatko vetää peliä, esittää, esiintyä? Ota yhteyttä ja keskustellaan. Praecon toivottaa tervetulleeksi erilaisia tapahtumanjärjestäjiä ja näytteillepanijoita.

Praeconissa on ollut edellisinä vuosina mm. sarjakuvan julkkarit, noidan myyntipöytä, viikinkien varusteita esillä, videopelejä, viikinkitaistelua, miniatyyripelaamista, roolipelaamista, esitelmä, tattoo walk-in...

PERJANTAIN ETKOT

Perjantaina pidämme Praeconin etkot.

17:30 Magic The Gatheringin FNM-turnauksella Commander Masters Draft.
18:00 Ville Vuorela vetää Praedoria.
19:00 Vesa Vitikainen esittelee Musta Ritari kustannuksen uusimmat sarjakuvajulkaisut: Mikael Mäkisen Päiväkirjani kertoo taistelusta masennusta ja ninjoja sekä Cthullhua vastaan. Petri Hiltusen taidetta löytyy puolestaan kersantti Napalmin 30v juhlajulkaisusta Salatut elämät.

LAUANTAIN TAPAHTUMAPÄIVÄ

  • 11:00 Ovet aukeavat
  • 12:00 Eteenpäin tattoo walk-in
  • 12:00 - 12:30 Kavala Kirja puheohjelma
  • 12:30 - 13:30 Praedor ABC kyselytunti
  • 13:30 - 17:30 Praedor roolipeliä Ville Vuorelan vetämänä
  • 13:45 Hulluuden Muuri miniatyyripeliä

Koko päivän Stårmund, viikinkiteltta, Tulenväki Productions, Vainajala, lautapelipiste

Lauantaina on tiedossa monenlaista mielenkiintoista tapahtumaa. Tämä lista päivittyy sitä mukaa, kun tapahtumanjärjestäjiä tulee ja heidän infonsa panoksestaan selkenevät.

HENRI / DARK ART TATTOO

Toimin harjoittelijana Dark Art Tattoo studiolla Porissa. Teen tapahtumaan muutamia valmiita flash malleja joista valita tai halutessasi voit tuoda valmiin mallisi. Walk-in tatuoinnit ovat kooltaan pieniä - keskikokoisia joiden hinnat kuvasta riippuen 50-150e. Suosittelen miettimään mustavalkokuvia mutta otan myös muutaman eri värin mukaan.

HULLUUDEN MUURI

Oletko koskaan miettinyt, saisiko Praedorilla pelattua isompaa taistelua miniatyyreillä? Nyt on mahdollisuutesi kokeilla! 
Hulluuden muuri on seikkailu Praedor roolipelissä, mutta tällä kertaa täysin visualisoituna. Mukaan voi osallistua omalla hahmolla (figu tarvitaan) tai seikkailua varten tehdyillä praedoreilla. 
Löytävätkö praedorit aarteen? Kuolevatko he nimettömien olentojen repiminä? Toimiiko pöytäroolipelin mekaniikka tässä skaalassa?
Alkaa noin 13:45.

KAVALA KIRJA

Ville Vuorela puhuu Ropeconissa julkaistusta Kavalasta kirjasta. Sitä ja muita Praedor-tuotteita saa Pelikryptalta tapahtuman ajan tarjoushintaan ja nimmarinkin voi varmasti opukseen pyytää tekijältä. Kello 12:00-12:30.

PRAEDOR A-B-C

Kyselytunti Praedor-sarjakuvan keksijän ja tekijän Petri Hiltusen kanssa roolipelin tekijän Ville Vuorelan ohella. Kysy, Petri vastaa. Älä kysy, Petri kertoo. 12:30-13:30.

STÅRMUND

Stårmund viihdyttää luikauttamalla runon jos toisenkin.

TULENVÄKI PRODUCTIONS

Tulenväki tuo pelikoneensa mukaan, millä pääset kokeilemaan heidän videopelituotantoa.

ULVILAN KAARTI

Ulvilan kaartin viikingit saapuvat Praeconiin jälleen.

VAINAJALA

Vainajala on pakanalliseen musiikkiin ja elämäntyyliin keskittyvä brändi. Valmistamme ainutlaatuisia perinnesoittimia, kuten kehärumpuja, jouhikoita ja sarvitorvia, mutta käsissämme syntyy myös upeat kupari- ja luukorut jotka henkivät muinaisuutta! Modernimpi pakana löytää valikoimastamme itselleen myös ihan tavalliseenkin arkeen sopivat t-paidat ja hupparit.

VIIKINKITELTTA

Skumr Muurinmurtaja ja Johanna esittelevät viikinkitelttaansa ja sen mukavuuksia aikakaudelle uskollisesti.

VILLE VUORELA JOHTAA PRAEDORIA

Tule pelaamaan Praedoria tekijän Ville Vuorela johtamana. Peli noin 13.30-17:30 (neljä tuntia). Päivän aikana ilmoittautumiset ennakkoon, mistä osallistujat arvotaan. Pelaamaan mahtuu kuusi praedoria. Jos Villellä riittää vetovoimia ja yleisöllä kiinnostusta, illalla on vielä mahdollisuus toiseen pelisessioon.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti