VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.PRAECON IV - 26.8 - 27.8.

Posted by Kryptan Ghouli on

Praecon tulee taas loppukesästä 2022! Tervetuloa seikkailemaan.

Ohjelmahaku on nyt auki. Viimeisinä Praeconeina mukana on ollut mm. roolipelaamista, pakanamyyntipöytä, seikkailijain varusteiden esittelyä, viikinkitaisteluesitys, tattoo walk-in, ruokaa, runonlausuntaa, ketjupanssarin tekoa, esitelmä... mitä tänä vuonna?

Lähetä ohjelmailmoituksesi osoitteeseen pelikrypta gmailissa otsikolla PRAECON OHJELMAHAKU ja kerro ajatuksesi. Kryptalla on useita pöytiä käytössä ja myös ulkona laaja oma parkkialue säiden niin salliessa.

Praeconiin osallistuminen on maksutonta ja tapahtumaan on vapaa pääsy läheltä ja kaukaa. Osallistuminen ruokailun kanssa maksaa 18€. Ohjelmantuottajat muunmuassa ruokitaan maittavalla cateringilla. Praeconiin tulee myös myyntiin kultaisia Praecon IV mukeja hintaan 20€. Näitä saa vain Praeconista ja sen jälkeen rajatun ajan niin kauan kuin mukeja riittää.

Seuraa somessa #praecon

 

 

Perjantai - Etkot

Perjantaina voi tulla jo viihtymään Pelikryptalle, kun Praeconia rakennetaan. Pidemmänkin matkan takaa tulijat pääsevät kryptamaisiin tunnelmiin ennen conipäivää. Perjantaisin Pelirkyptan vakio-ohjelmaan on kuulunut kello 17:30 Magic The Gatheringin FNM pelit ja illalla sekalaista pöytäpelailua.

Lauantai - Praecon IV

STÅRMUNDIN runonlausuntaa ja saattaapa hän väkertää katjupanssaria ja pussukkaakin.

VILLE VUORELA, Praedor-roolipelin kirjoittaja, peluuttaa Praedoria. Hän pitää myöskin puheen sekä kertoo Tarinoiden kirjasta, uudesta pelinjohtajan näkösuojasta ja vuoden 2023 suunnitelmista. Aikataulut selviävät myöhemmin.

Praeconin kunniavieras Ville Vuorela
Praeconin kunniavieras Ville Vuorela pelinjohtaa tapahtuman nimikkoroolipeliä.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published