[Pathfinder 2E] We Be Goblins! seikkailusarja

[Pathfinder 2E] We Be Goblins! seikkailusarja

Tule pelaamaan Pathfinder 2E gobliniseikkailuja! Pelipöytään mahtuu neljä pelaajaa valmishahmoilla. Ilmoittaudu alle kommentteihin tai saavu paikalle kärkkymään pelipaikkaa. Voit osallistua myös yksittäisiin seikkailukertoihin. Kertapelin hinta on 10€. Pelinjohtaja toimii Luolamestari Jussi.

4.2. We Be Goblins!

Suolavesikannonsuon Sammakonnuolija goblinit ovat törmänneet mitä mainioimpaan aarteeseen - ilotulitteisiin! Valitettavasti vain heille löydön vastuuhenkilö on ajettu maanpakoon vastenmielisestä kirjoittamisen rikoksesta (mikä kuten tiedetään varastaa sanoja päästäsi). Apuna tilanteeseen Sammakonnuolijoiden pomo, Hänen Mahtava Paksuutensa Johtaha Lyllerörepimys Suolitukko on määrännyt, että heimon kovimmat sankarit matkatkoon hankkimaan loput ilotulitteet suolle hylätystä aluksesta. Tietenkin pelaajien pitää todistaa rohkeutensa goblineina Sammakonnuolijoista. Luvassa on sarja vaarallisia rohkeutta vaativia seikkailuja...

11.2. We Be Goblins Too!

Sammakonnuolijat oli joskus mahtava ja hurja goblinheimo Suolavesikannonsuolla, mutta heidät tuhosi ihmisseikkailijat! Heimosta on enää jäljellä neljä "sankaria" - taistelija Reta Isopaha, rosvo Chuffy Haavannuolija, Zarongelin pappi Poog ja alkemisti Mogmurch. Tylsistyneinä ja kodittomina he lähtivät kotiseuduiltaan liittyäkseen goblinien naapuriheimoon Linnunmurskaajiin.

18.2. We Be Goblins Free!

Menetettyään päälliköitä kerta kerran jälkeen Linnunmurskaajien goblin heimo on vihdoin löytänyt pätevän johdon neljästä goblin "sankarista", Retasta, Chuffysta, Poogista ja Mogmurchista. Mutta heimon johtaminen ei olekaan kovinkaan hauskaa ja uudet Linnunmurkaajien johtajat ovat tylsistyneitä. Mielenlaman parantamiseksi johtajat ovat määränneet - etsikää heille seikkailua, tai muuten!

[TBA] We B4 Goblins!

Kaikkien goblinien pitää aloittaa jostain.

Sammakonnuolijoiden penikoiden Chuffy, Mogmurchin, Poogin ja Retan pitää todistaa itsensä heimolle käymällä läpi sarjan haasteita.

[TBA] We Be 5uper Goblins!

Linnunmurskaajien heimo on kasvanut merkittäväksi uuden neljän johtajansa alaisuudessa, mutta heimo on kasvanut yli pienen valtakuntansa ja he haluavat tutkia yli saman tylsän Varisian nurkan minkä ovat tuntenet koko ikänsä.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti