Moonstone - fantastinen ja satumainen miniatyyripeli meiltä

Moonstone - fantastinen ja satumainen miniatyyripeli meiltä

Minun frendi kysyi tuossa pari viikkoa sitten, että olenko sellaisesta Moonstonesta kuullut. Hän oli nännyt sitä Lyla Mevin Youtube-kanavalla. Ruvettiin sitten yhdessä katselemaan tätä peliä ja olihan tosi hieno. Moonstonen verkkosivuilla oli heti plakaatti missä etsittiin jälleenmyyjiä. Tuumasta toimeen!
Pieni erä tulikin jo, lähinnä asiakastilauksia, mutta saatiin hyllyynkin pari juttua. Nämä on vielä pääosin verkkokaupassamme tilaustavaraa, eli tilaappa meiltä, niin me tilaamme tänne. Ja mitä enemmän näitä tilataan sitä isommaksi valikoima kasvaa - mutta se on taasen sitten kohtalon juttuja.
Kiitoksena tietysti Moonstonelle, mutta aina tukeville asiakkaille jotka tykkää ostaa juttuja Pelikryptasta saatiin tänne myös demopakkaus pelistä! Eli tiedossa siis videomuodossa epälaatikointia, maalausta, pelaamista...
Ja tuossa on yksi ylimääräinen setti The Baronyä startteriekskulsiivisella figuurilla. Kerro miksi sinä haluat sen ja osallistu arvontaan! Maksetaan lähetys suomen kamaralle, muualle maailmaan lähetämme posteja vastaan. Arvotaan tiistaina 7.2.
Mutta, mitä tässä enempää turisemaan, tsekatkaa tää, ihastukaa tai älkää nyt tiedätte mistä sitä saa ja missä siitä ollaan tosi innoissaan!
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti