Kryptan Kevään Maalauskilpailu 2023

Kryptan Kevään Maalauskilpailu 2023

Figujen maalaaminen on mukavaa, miksei tehtäisi sitä joukolla! Kryptan keväinen maalauskilpailu kannustaa maalaamaan figuurisi, mitä meiltä ostat. Kilpailu alkaa sunnuntaina 23.4. ja päättyy 11.6. Tällä välillä ostettu figuuri voi osallistua kilpailuun. Töiden palautusaika on viimeistään 11.6. ja arvostelu seuraavan viikon aikana. Arvostelussa annetaan yleisön äänestää suosikkinsa, mutta myös Pelikrypta valitsee lempparinsa. Halutessasi saat myös Kryptan maalausstudiolta palautetta työstäsi.

Osallistu!

Osta jokin miniatyyri tai miniatyyripakkaus 23.4. ja 11.6. välisenä aikana ja maalaa se! Lähetä työstäsi valokuva tai kuvakollaasi Pelikryptan sähköpostiin otsikolla MAALAUSKILPAILU KEVÄT 2023. Nimeä tiedostosi tilausnumerolla ja omalla nimellä. Perään X jos haluat palautetta työstä.

Voit osallistua korkeintaan kahdella eri miniatyyrillä niin halutessasi.

Kategoriat

Kilpailussa on kolme eri kategoriaa, mihin työ sijoittuu sen tyypin mukaan. Yksittäinen figuuri, ryhmä (max 10 figuuria, voi sisältää myös isompia), suuret. Muista mainita palautussähköpostissa mihin kategoriaan figuuri(t) osallistuu epäselvyyksien välttämiseksi.

Entä esim. Epic skaalan tankit tai Battletech? Ne ovat yksittäisiä figuureja, sillä yksityiskohdiltaan ja kooltaan ovat kuitenkin lähempänä normaalia figuuria kuin lohikäärmettä.

Äänestys

Töiden äänestys tapahtuu Google Formsin kautta. Pelikrypta valitsee myös oman suosikkinsa.

Palkinnot

Osa figuuriostoihin käytetyistä maksuista käytetään suoraan palkinnoiksi lahjakortteina. Lisäksi kilpailua sponsoroi Spellcrow, miltä jaossa neljä pakettia figuureja! Nämä palkinnot jaetaan arpoen kaikkien osallistujien kesken.

____________________

 

Maalaamisen iloa kaikille!

Maalauskilpailulle luotu Discord, missä voi esimerkiksi keskustella omasta työstä, pyytää neuvoa ja hakea inspiraatiota:

https://discord.gg/MjsvfRBHc (lisää linkin loppuun pieni t).

Takaisin blogiin

1 kommentti

Mites maalauskisa edistyy?

Kummastus

Kirjoita kommentti