Kryptan Halloween ja Pyhäinpäivä 2021

Kryptan Halloween ja Pyhäinpäivä 2021


Taas se on täällä! Pelikryptan lempparipyhät. Ja tänä vuonna tuplaviikonlopuin Halloweenina sekä Pyhäinpäivänä!

Halloweenin hulinat pidetään perjantaina 29. ja lauantaina 30. lokakuuta ja Pyhäinpäivän pelottelut 5.11. perjantaina ja 6.11. lauantaina.

Ja mikä parasta, naamiaisasut ovat mitä suositellummat vaatteet näihin pippaloihin!

Halloween

 • IÄ IÄ! CTHULHU AIHEISTA LAUTAPELAILUA. Professori Samu saapuu peluuttamaan kauhuaiheisia lautapelejä iltasella. Pelistä riippuen pelaajamäärä on 3-8. Tarjolla on pääpeliksi Shadows Of Brimstonea tai Cthulhu Warsia. Myös kevyempiä ja nopeampia kauhusteluja tarjolla.
 • MONSTER OF THE WEEK ROOLIPELI.  (Perjantai kello 16-20 ja lauantai kello 12-16). Pelaajien ei tarvitse tuoda pelivälineitä ja aikasempaa kokemusta roolipelaamiseen ei tarvita. Peliin voi liittyä ja siitä poistua omaan tahtiin.
  "Snow Valleyn jokavuotinen tragedia on alkanut näyttää saapumisen merkkejänsä; ihmisiä katoaa, naapurustolle tuntemattomien ruumiita alkaa ilmaantua ja kukaan ei ole turvassa.
  Kuka tai mikä on kaiken takana?
  No se on Monster of the week!"
 • SEGA. Takahuoneessa voit uppoutua klassisten Sega-pelien vietäväksi. 
 • UMBRA TURRISHAUNTED MOOR. Uskallatko lähteä niityille, missä epäkuolleet vaeltavat? Tule pelaamaan Umbra Turrisia, helppoa ja nopeaa miniatyyripeliä, missä jokainen hahmo on yksilöllinen sankari. Jokaisen pelaajan kesken arvotaan yksi Spellcrown figuuriblisteri!

Pyhäinpäivä

 • MTG JUMPSTART. Lauantaina kello 12 alkaen Jumpstart turnaus. Kierrosmäärä 3 pelaajamäärästä riippumatta. Promopalkintoja! Osallistuminen 12€ sisältää kaksi Jumpstart pussia peliin. (Halutessasi voit joka kierros ostaa uuden setin). Sopii myös uudemmille pelaajille kivasti.
 • SEGA. Takahuoneessa voit uppoutua klassisten Sega-pelien vietäväksi
 • UMBRA TURRIS HAUNTED MOOR. Uskallatko lähteä niityille, missä epäkuolleet vaeltavat? Tule pelaamaan Umbra Turrisia, helppoa ja nopeaa miniatyyripeliä, missä jokainen hahmo on yksilöllinen sankari. Jokaisen pelaajan kesken arvotaan yksi Spellcrown figuuriblisteri!
Haluatko Sinä järjestää jotain? Vai onko sinulla toiveita? Ota yhteyttä.
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti