Horus Heresy pelipäivä 15.7.2023 kello 11:30->

Horus Heresy pelipäivä 15.7.2023 kello 11:30->

 

Eletään synkkiä aikoja, sotaherra Horus on pettänyt Keisarin ja syössyt galaksin sotaan, jossa veli käy veljeä vastaan. Arkkipetturin Legioonat ovat rakentaneet tälle nopeasti laajenevan valtakunnan, joka suuntaa uhkaavasti kohti Terraa. Vain harvat Keisarin palvelijat pystyvät, saati uskaltavat vastustaa sotaherraa Istvanin tapahtumien jälkeen ja ne jotka nousevat aseisiin, tuhotaan armotta.

009.M31 Raven guard-legioonan sirpaleosasto tekee hyökkäyksen Selare II:n varastoplaneetalle. Hyökkäys yllättää sinne sijoitetun vartion ja suuri määrä pettureiden ammuksia ja muuta sotakalustoa palautuu takaisin Keisarin voimille. Selare II linnoitetaan ja vahvistuksia kutsutaan viipyilemättä, sillä vastahyökkäyksen odotetaan saapuvan nopeasti.

Pian petturilaivue saapuukin ja alkaa armoton torjuntataistelu.

 

  • Krypta aukeaa kello 11. Pelit alkavat 11:30. Krypta menee kiinni kello 16.
  • Pelaaminen on maksutonta!

 

Pelaajat päättävät taisteleeko armeija lojalistien vai pettureiden puolella ja jakaa armeijan 500 pisteen osastoihin.

Joukot pyritään tuomaan pöydälle niin, että sekä lojalisteja ja pettureita olisi pöydällä sama määrä. Puolella voi olla pöydällä yhteensä kuusi osastoa, jotka jakautuvat mahdollisimman tasan pelaajien kesken.

Kaikki samalla puolella taistelevat pelaajat pelaavat kierrokset samaan aikaan. peliä pelataan jatkuvasti päivän ajan.

Kummallakin puolella on oma pöytäreuna, josta reservit voivat saapua. Lisäksi kun oma joukkue on pitänyt komentopistettä hallussa kaksi perättäistä kierrosta, voivat reservit saapua myös reunasta joka on 12” sisällä komentopisteestä.

 

Uusi osasto pääse mukaan aina kierroksen movement phasessa saapumalla reservistä. Osaston voi myös vetää pois movement phasessa, antaakseen tilaa muille pelaajille.

Joka kierros, pelaaja saa tuoda yhden osaston reservistä ilman reservi-heittoja. Jos haluaa tuoda useamman kuin yhden osaston, on reservi-heitot tehtävä.

Deepstrike ja flanking unitit heittävät aina reservi ja muut niihin liittyvät heitot normaalisti.

Osastoja voi tuoda vain niin monta kuin niitä on vastapuolella käytössä. Esim, jos lojalisteilla on käytössä vain neljä osastoa, eivät petturit voi tuoda pöydälle viittä, vaikka joukkoja olisi saatavilla.

Jokaisella pelaajalla on oltava osasto, jossa on mukana pelaajan warlord, tämä osasto on tuotava ensimmäisenä pöydälle. Muita organisaatio rajoiteitta ei ole.

 

Tuhotut ajoneuvot jäävät kentälle elleivät räjähdä iskusta ja ne räjähtävät automaattisesti kolmen vuoron kuluttua (Merkataan nopalla). Vaihtoehtoisesti jalkaväki jolla on meltabomb tai breacher charge voi poistaa tuhoutuneen ajoneuvon ilmaisella actionilla. Tällöin ajoneuvo tuhoutuu kontrolloidusti eikä aiheuta vahinkoa ympäristöön. Muut normaalisti pelin kestävät hazardit (esim. phosphex) poistuvat myös 3 kierroksen jälkeen.

 

Joka kuudes kierros on yökierros ja yö jatkuu seuraavalla kierroksella 4+ heitolla.

 

Komentopisteen hallussapidosta saa omalle joukkueelle 1 pisteen kierroksen lopussa. Komentopistettä voivat pitää hallussa vain Line-unitit.

Pelaajan Warlordin tai lord of war-unitin tappamisesta saa myös 1 pisteen.

 

 

 

Pelipäivän järjestää työharjoittelijamme Jesse.

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti