Figuja suoratoimituksena

Posted by Kryptan Ghouli on


Pelikrypta teki vallan mainion sopimuksen ja saa myytyä suoratoimituksena erilaisia figuureja eri itsenäisiltä skulptaajilta ja yrityksiltä. Hienoahan näissä on se, että kukaan tai mikään ei ole rajoittamassa ihmisten luovuutta figuurien mielikuvituksellisissa skulptauksissa. Monesti nämä ovatkin rakkaudella tehty ja sen näkee laadusta sekä yksityiskohdista.

Harvemmin näistä armeijaa rakennetaan, mutta pelipöydän keskipisteiksi tai vitriinin koristeiksi nämä ovat mitä oivallisimpia hienoja kappaleita. Ja tietysti monesti itsenäisiltä firmoilta voi löytyä sellaisiakin, mitä muualta ei välttämättä kovin helposti löydä vaikkapa dioraamatarpeisiin.

Figuureja on valmistajasta riippuen mm. 28mm, 32mm ja 54mm koissa ja myöskin rakennuksia ja eläimiä löytyy.

Nyt heti valikoimassa löytyy tilattavaksi:

Valikoima ei kuitenkaan näihin tule rajoittumaan...

Tilaaminen on helppoa. Ihan samalla tavalla kuin minkä tahansa tuotteet tilaaminen Kryptan verkkokaupasta. Näihin lisätään 10 Euron kiinteä kulu kattamaan tullit ja muut kustannukset, joten säästyt vieläpä ikäviltä ja tympeiltä paperitöiltä.

Tutustumistarjouksena näille saat tilauksestasi kassalla automaattisesti 15% alennuksen koskien ylläolevia tuotteita koko kesäkuun ajan.

Alle vielä hiukan esimerkkejä, mitä kaikkea jännää löytyy!

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published